Väikese lugeja preemia sai Ann Murik

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 54
Ann Murik. Arvo Tarmula

Andres Ammase fondi väikese lugeja preemia pälvis Haapsalu põhikooli 4. klassi õpilane Ann Murik. Preemia anti üle täna Haapsalu lasteraamatukogus.

Väikese lugeja preemia antakse lastele, kes on tublid lugejad.

„Võtsime ette ja vaatasime loetud raamatute hulka, aga ka sisu,” ütles Haapsalu lasteraamatukogu bibliograaf Krista Kumberg.

Ann on Haapsalu lasteraamatukogu lugeja olnud neli aastat ja lugenud selle aja jooksul läbi üle 300 raamatu.

Andres Ammase fond annab väikese lugeja preemiat välja Ammase mälestuseks.

„Andres Ammas oli suur lugeja. Lapsena oli ta läbi lugenud kõik Haapsalu lasteraamatukogu raamatud,” ütles Andres Ammase fondi juhatuse liige Kaire Reiljan.

Ammase ema Maie Laadoga meenutas, kuidas poeg kolmeaastaselt puust täheklotside abil iseseisvalt lugema õppis, nelja-aasatselt kirjutas ta emale juba raamatu – kirjutas vihiku jutte täis ja kinkis emale.

Haapsalu lasteraamatukogu tänas täna 30 last, kes on 1. septembrist peale lugenud kõige rohkem raamatuid. Auhinnad andis lastele üle lastekirjanik Indrek Koff.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Anželika Murik
4 aastat tagasi

Aitäh artikli autor Kaie Ilvesele – lapse olemust on hästi tabatud ja loo käigus saab lugeja päris ligilähedase pildi kõnealusest lapsest.

Annu pere on uhke ja tänulik, et meie lasteraamatukogus on nii tähelepanelikud ja toetavad inimesed, kes märkavad päriselt lapsi, suhtlevad nendega ning enda tööd väga südamega teemad. Lugemishuvi toetab ning raamatukogu külastamise tahet tekitab Annule kindlasti ka see, et meie raamatukogus on nii mõnusad inimesed!