Lauri Luik sai Riigikogu kultuurikomisjoni esimeheks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lauri Luik juhib tänasest Riigikogu kultuurikomisjoni.
Lauri Luik juhib tänasest Riigikogu kultuurikomisjoni.

Riigikogu kultuurikomisjon valis oma tänasel istungil komisjoni esimeheks Lauri Luige ja aseesimeheks Yana Toomi.

Luige esitas kultuurikomisjoni juhi kandidaadiks Riigikogu Reformiera fraktsioon. Fraktsiooni esimehe Kristen Michali sõnul on Lauri Luik vaatamata noorele eale arvestatavate kogemustega parlamendisaadik.

„Lauri Luik on aastaid tegelenud Eesti hariduspoliitika loomisega Riigikogus. Pikaajalise kultuuri- ja haridusteemadega tegeleva komisjoni liikmena on ta olnud põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse ning kõrgharidusreformi üks väljatöötajatest. Et Lauri on olnud ka Reformierakonna haridusküsimuste üks mootoreid ja programmi väljatöötaja, siis tuli valik fraktsioonis lihtsalt ja loomulikult,“ sõnas Kristen Michal.

1931 häälega Lääne, Saare- ja Hiiumaa valmisringkonnast Riigikokku valitud Lauri Luik on Hasartmängumaksu Nõukogu esimees ja Eesti Koolispordi Liidu president.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments