Järgmisel nädalavahetusel selguvad Eesti vehklemismeistrid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

19. aprillil võistleb Eesti meistritiitlile ka juuniorite maailmameister Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
19. aprillil võistleb Eesti meistritiitlile ka juuniorite maailmameister Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

19. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis toimuvatel Danpower Eesti meistrivõistlustel epeevehklemises selgub 69. korda Eesti meister meeste epees ja 28. korda Eesti meister naiste epees.

Kavas on nii individuaal- kui ka võistkonnavõistlused. Kohal kogu Eesti paremik. Nii meeste- kui ka naiste epee turniirid toimuvad ühel päeval ja see annab võimaluse pealtvaatajatele näha korraga võistlemas kolme valitsevat maailmameistrit. Lisaks Nikolai Novosjolovile ja Julia Beljajevale osaleb võistlustel ka värske juunioride maailmameister Katrina Lehis. Eestlastele pakuvad konkurentsi mitmed külalisvõistlejad naaberriikidest.

Sissepääs Kalevi Spordihalli on tasuta! Meeste epee algab kell 9.30, naiste epee 11.30 ja finaalid 15.30.

Finaalide vaheajal peavad duelli Eesti tuntud näitlejad Märt Avandi ja Sepo Seeman. Sekundantideks on endised tippvehklejad Kaido Kuur ja Meelis Loit. Matši kohtunikuks on mitmete tiitlivõistluste medalitega pärjatud ja praegu naiste epeekoondist tüüriv peatreener Kaido Kaaberma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments