Läänemaa JK Haapsalu alistas 7:0 Tallinna Maccabi

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Bert Rotberg ja Vladislav Šikirjavõi (paremal) 7:1 võidumängus Maccabi üle. Foto: Anita Rotberg
Bert Rotberg ja Vladislav Šikirjavõi (paremal) 7:1 võidumängus Maccabi üle. Foto: Anita Rotberg
Bert Rotberg (keskel) ja Vladislav Šikirjavõi (paremal) Foto: Anita Rotberg

Läänemaa JK Haapsalu alistas kolmapäeval, 9. aprillil Haapsalu kunstmuruväljakul peetud Madalamate Liigade Karika 1/64 finaalis Maccabi 7:0.

Võiduga kindlustati koht 64 meeskonna seltsis 1/32 finaalis. Kohe varakult alustas mängu tugevamalt Läänemaa JK Haapsalu ning oma paremus pandi ka varakult maksma, kui Vladislav Šikirjavõi 4. minutil Leonid Bragini söödust palli väravasse lõi.

Pärast väravat jätkus läänlaste surve ning loodi mitmeid ohtlikke olukordi. Samas oli ka Maccabil kaks head võimalust: kord lendas pealöök napilt väravast mööda ning teisel korral tegi hea tõrje läänlaste puurilukk Hendrik Siht.

31. minutil pääses Kert Lillemets, kes möödunud hooajal mängis Taebla JK eest, karistusala äärel vabalt löögile ning saatis palli teravalt alla nurka.

Kolm minutit enne esimese poolaja lõppu suutis Vladislav Šikirjavõi Maccabi kaitseliini üle mängida ning mööduda ka väravavahist ning palli seejärel väravasse saata, viies Läänemaa JK Haapsalu vaheajale 3:0 eduseisul.

Teisel poolajal jätkus sarnane mängupilt esimesele ning 58. minutil viis läänlased 4:0 juhtima Aleksandr Molkov. 5 minutit hiljem tõi tabloole seisu 5:0 Mark Kolosov. 70. minutil teenis oma kübartriki Vladislav Šikirjavõi ning 78. minutil vormistas mängu lõppseisu Bert Rotberg.

Läänemaa JK Haapsalu eest mängisid Hendrik Siht, Tarvo Manni, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Kert Lillemets, Aleksandr Molkov, Martin Salf, Mark Kolosov ja Vladislav Šikirjavõi.

Vahetusest sekkusid Ergo Ollema, Kaarel Koel ja Kristopher Aljaste.

Tulevasel laupäeval kell 13 toimub juba järgmine Läänemaa JK Haapsalu kodumäng, kus sel korral võõrustatakse Eesti meistrivõistluste II liigas FC M.C. Tallinnat, kes avavoorus jäi 0:3 alla Viimsi MRJK-le.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments