Paberdeklaratsioone jääb iga aastaga vähemaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänlased esitasid sel aastal 10 548 tuludeklaratsiooni, neist 10 112 elektrooniliselt ja 436 paberil.

Enim deklaratsioone esitati Haapsalust — 4393 elektrooniliselt ja 207 paberil. Kõige väihem deklaratsioone tuli Vormsist: 109 elektrooniliselt ja 5 paberil.

Esitatud deklaratsioonide alusel tagastatakse läänlastele üle 1,49 miljoni euro enammakstud tulumaksu. Juurde tuleb maksta 356 000 eurot.

„Need on 9. aprilli andmed ja võivad veidi muutuda, ” ütles maksuameti Haapsalu teenindusbüroo juht Kristiina Ase. „Teenindusletti pöördub veel inimesi, kes soovivad tuludeklaratsiooni esitada või parandada.”

Võrreldes mullusega on esitatud deklaratsioonide arv õige pisut langenud. Toona oli samal ajal esitatud 10 960 deklaratsiooni, neist 10 569 elektrooniliselt ja 391 paberil. Tagastamisele läks 1,59 miljonit eurot, juurde maksti 357 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments