Läänemaa vetesse tuuleparke siiski ei tule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne Elu, 1. aprill.
Lääne Elu, 1. aprill.
Teisipäevases Lääne Elu paberlehes kirjutati, et Hiiumaa rannikumerre kavandatud tuulepargid kolitakse Läänemaa vetesse. Nii see siiski pole.

Kuigi Hiiumaa merealade planeeringus kirjeldatud Apollo madalikust (Vormsist loodes) on osa ka Läänemaa vetes, sinna suure tõenäosusega meretuuleparki siiski ei rajata, sest seal on oluline linnukaitseala.

Veebilehe kommentaarides peeti aprillinaljaks seda, et Meie Mehe liider Aivar Riisalu võib tulla Läänemaa keskerakondlasi juhtima, sest siinset Keskerakonda seitse aastat juhtinud Jaanus Karilaid suundub riigikogu valimiste eel „päästma” saarlasi. Kuid tegelikult ongi asi nii, et Keskerakond on asja tõsiselt kätte võtnud, nalja nad ei tee.

Paberlehes rohkem libauudiseid polnud, kuid Lääne Elu veebilehe artiklitest ei tasunud tõsiselt võtta uudist Kaia Kanepi abiellumisest ning lugu sellest, et eestlased pääsevad tasuta Hawaiile.

„Mind on ikka paar korda tütre abiellumise puhul õnnitletud, Õhtulehest helistati ka,“ naeris Kaia Kanepi isa Jaak Kanepi.

„Noored teevad ikka trikke, kuid seekord oli vist siiski tegemist aprillinaljaga,“ ütles Jaak Kanepi. Ja lisas, et tütar Kaia võiks mõned aastad veel tipptasemel tennist mängida. „Kindlasti hakkaks pereelu seda segama,“ ütles Jaak Kanepi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments