Läänemaa kaks võrkpallurit konkureerivad Eesti meistrivõistluste pronksile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti meeste võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalides kaotas TTÜ mängude 0:3 Tallinna Selverile ja Pärnu VK 1:3 Bigbank Tartule.

See tähendab aga seda, et kaks Läänemaa võrkpallurit Romet Priimägi ja Vaido Veek alustavad teineteiselpool võrku võitlust Eesti meistrivõistluste pronksmedalite eest.

TTÜ temporündaja Vaido Veek, kes sellel hooajal tuli koduklubi eest mängides ka Eesti karikavõitjaks, on pronksilahinguteks valmis. Vaido Veek:”Olen sellel hooajal hädas olnud seljavigastusega, kuid viimane poolfinaalmäng näitas, et taas olen suuteline hästi mängima”. Veek sooritas kolmandas poolfinaalmängus oma parima mängu ja see meeldis ka treenerile.

TTÜ peatreener Janis Sirelpuu:” Olen Vaido professionaalse suhtumisega ääretult rahul. Viimane mäng näitas tema headust ja nüüd on pronksiseeria ees mõtlemist, kellega Pärnu vastu alustada”. Kõmsilt pärit võrkpallur kahetses, et vigastus teda kollitas.”Sellel hooajal pole seljahäda pärast jõusaali saanudki.

Kuid vaatamata sellel olen ennem medalimänge enesekindel ja tunnen, et olen heas füüsilises ja mängulises vormis.” Janis Sirelpuu lisab kahe Läänemaa mehe duelli eel:”Nii Vaido Veek, kui Romet Priimägi on mõlemad väga kõrgel tasemel mängumehed. Romet rohkem bloki ampluaaga temporündaja ja Vaido ründajapoolne tempomees”.

Vaido kiidab oma maakonna konkurenti: “Romet on kogenum ja tasemel, ning tema vastu on alati hea mängida.”

Vaido Veek alustas sportlasteed Virtsu Koolis jalgpallurina, mängides viis aasta Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis.

Pärnu VK temporündaja Romet Priimägi oli eriti rahul oma panusega poolfinaalis. Kuid kahjuks pidi meeskond vaatamata sellel kaotama.

Nagu Vaidogi, tegin ka mina just viimaseks jäänud poolfinaalmängus väga hea partii. Blokke kogunes 10 ja rünnakuprotsent oli kõrge.

Veel lisab Priimägi tunnustavad sõnad noorema “kolleegi” suunas:” Vaido on meeletu potentsiaaliga, ülimalt võimas ja võimsust täis sportlane.”

Aastaid Eesti võrkpallikoondises mänginud ja ka nüüd, veel 35 aastaselt häid mänge tegev Priimägi arvab, et võimalused ennem medalimänge TTÜ vastu on 50-50!

“Määravaks saab sidemängija töö, sest mõlema meeskonna servi vastuvõtt ei ole just kõige parem”. Kullamaalt, treener Peep Jõevee käe alt sirgunud andekas sportlane on noorukieas tulnud näiteks Eesti juunioride odaviske meistrivõistlustel Andrus Värniku järel hõbemedalile ja alles eelmisel aastal kroonitud samal alal ka Läänemaa meistriks!

Kaks Läänemaa väikestest asulatest, Kullamaalt ja Kõmsilt pärit spordimehed alustavad lahinguid neljapäeval 3. aprillil.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments