Haapsalu noored sõidavad Iisraeli õpilasfirmade laadale

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haifa. Foto: Zvi Roger/Haifa linnavalitsuse avalike suhete ja reklaami osakond/Creative Commons Attribution 3.0 Unported license.
Haifa. Foto: Zvi Roger/Haifa linnavalitsuse avalike suhete ja reklaami osakond/Creative Commons Attribution 3.0 Unported license.
Homme sõidavad kuus Haapsalu noort Iisraeli õpilasfirmade laadale, teatas õpilasfirma Hapsal turundusdirektor Britta Sool.

„Õppeaasta alguses ei osanud me ettegi näha, et meile selline võimalus antakse. Oleme väga elevil ja ootame, mis uusi võimalusi see käik meile annab. Soovime tänada ka kõiki toetajaid,“ ütles õpilasfirma tegevdirektor Martin Nerman.

Tegu on väga hakkajate ja aktiivsete noortega, kelle oma toode Haapsalu Aabits küll veel valmis ei ole, aga selle-eest võtsid nad eesmärgiks tutvustada laadal Haapsalut ja Läänemaad. Kaasa võetakse erinevaid käsitöötooteid- Haapsalu salle, meremudaseepe, puidust esemeid poest Ehe ja Ehtne ja palju muudki. Loomulikult ei puudu sealt nimistust ka hulgaliselt flaiereid, mida noored laadal jagavad.

Euroopa õpilasfirmade laadal, mis toimub Haifas 2.-4. aprillini osalevad Innovatsioonikeskuse noored Martin Nerman, Britta Sool, Brita-Maria Alas, Elisabeth Fofilov, Kaspar Karja ja Kerli Neljas – õpilasfirmast Hapsal. Neid saadab Kristi Karm.

Mullu toimus õpilasfirmade laat Riias.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments