Läänemaa aasta õpilasfirma konkursi võitis Plink

Lääne Elu

info@le.ee

Õpilasfirma Plink. SA Läänemaa

Läänemaa aasta õpilasfirmade konkursil osales kaheksa õpilasfirmat. Plink sai esikoha mööblikanga jääkidest tehtud õlakoti eest.

SA Läänemaa korraldatud õpilasfirmadele konkursi finaal ehk žüriivoor toimus 4. juunil, 11. juunil autasustati võitjaid.

Plink toodab mööblikanga jääkidest valmistatud õlakotte, millel on eri suuruses taskud, kust leiab kõik vajalikud asjad kiiresti üles. Tooted on vastupidavad, tänu tugevale kangale ja laiadele sangadele saab õlakotis kanda ka raskemaid asju. Ka esitlus oli suurepärane.

Õpilasfirmasse Plink kuuluvad Rebeka Villakov, tegevjuht, Johanna Loorens, tootmisjuht, Hanna-Liisa Viitmaa, finantsjuht ja Luise Türnpu, turundusjuht. Juhendaja Imbi Raudkivi.

Võistlustules olid ka õpilasfirmad Hoolime, Klade, Fabrec, Wotch, Hoie , Sleek Sheek ja Salthy Health.

II koha saavutas Wotch. Žürii otsus: kvaliteetne, arenguvõimeline, suure potentsiaaliga toode. Turundavad aktiivselt. Koosseis: Christopher Kampmann, tegev- ja turundusjuht, Kaspar Kirsipuu, finantsjuht, Kert Kallas, tootmisjuht. Juhendaja Rea Raus.

III koha saavutas Hoie. Žürii otsus: potentsiaalne ettevõtmine. Tootel võiks olla koht ärimaailmas ja võiks sõlmida kokkulepped raamatupoodidega. Koosseis: Martina Muld, tegevjuht, Henrieth Kampmann, tootmisjuht, Mia Mai Muru, finantsjuht, Briti Elise Jõpiselg, turundusjuht. Juhendaja Imbi Raudkivi.    

Praktilise innovatsioonipreemia sai õpilasfirma Klade. Žürii otsus: tegemist on just sellega mida vaja, kui sul seda ei ole. Praktiline ja innovaatiliselt teostatud toode. Koosseis: Aksel Tammann, direktor, Karolin Aru, tootmisjuht, Romel Hendrik Rautam, finantsjuht, Rasmus Laherand, turundusjuht. Juhendaja Imbi Raudkivi.

Plink toodab mööblikanga jääkidest valmistatud õlakotte, mis sisaldavad eri suuruses taskuid, kust leiab kõik vajaliku kiiresti üles. Tooted on vastupidavad ja võimaldavad tänu tugevale kangale ja laiadele sangadele ka raskemaid asju kanda.

Wotch toodab seinakellasid, mis sobivad maakodusse, korterisse või kontorisse. Kellad on puidust ja epoksiidvaigust, iga kell on omanäoline ja eriline.

Hoie teeb kolmnurkse otsaga järjehoidjad, mille tipp suunab lugeja tekstile. Järjehoidja välisküljel on nahk ja siseküljel riie. Järjehoidja kinnitub raamatulehele magnetiga.

Klade mapp iga päev vajaminevate asjade kaasas kandmiseks. Mapp mahutab raamatu, paberid, telefoni, laadija, kirjutusvahendid, tahvelarvuti jms. Valmistatud vildist ja taaskasutatud nahast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments