24

Kärme Küüliku maja on müügis

Angela Kalm. Arvo Tarmula

Reedest on 430 000 euroga müügis Haapsalu vanalinnas asuv Karja 5 maja, kus tegutseb restoran Kärme Küülik.

Hind sisaldab kogu sisustust ja köögitehnikat, kuid mitte majas olevaid maale. Karja 5 maja omanik Angela Kalm müüki kommenteerida ei soovinud.

Kahekorruseline puumaja kogupinnaga 268 m² on ehitatud 1840. aastal. 2013. aastal avasid Angela ja Jaanus Kalm seal restorani Kärme Küülik. Maja esimesel korrusel ongi restoran, teisel korrusel neli külalistetuba.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
see
see

restoraniäri on väga raske, mõelge, mitu praadi või näiteks õlut peab üüma,et maksat kasvõi ühe inimese kuupalk…….

tõesti
tõesti

kurb lugeda, et töötajaid pole võtta.Meil on ju ometi kutsehariduskeskus, kes koolitab vajalikke inimesi.

Eino
Eino

Võibolla ei leidu sendise palga eest töötegijaid.

Baarmen
Baarmen

Jah, oleme siin jõudnud punkti, kus tööjõudu pole enam kudkilt võtta. Aga üksi ka ei viitsi pidada. Mõne koka veel suure lunimise peale leiaks, aga kelneri hulk linnas null 🙁
Eks neid kohvikuid läheb lähiajal kinni veel.

mina
mina

mäletan kui talvel vahel sellest kohast mööda jalutasin, siis aknast oli näha , kuidas inimesed istuvad, söövad-joovad,räägivad juttu, laudadel põlevad küünlad, tundus nii hubane seal see olemine ja mõnus oli vaadata,et talvelgi suht vaikses ja rahulikus vanalinnas mingi elu käib.

Pamp
Pamp

Vägagi kitsas koht, aga 430k on ikkagi ulme hind. Sellise hinna eest saaks Saksas või Hispaanias 2 samaväärset.

Agu
Agu

Vot nüüd olen kasvõi ühe korragi mister Pampiga nõus! Väga õige väide teie poolt!

jamps
jamps

normaalne asi ju .. praegu ehk keegi ullike äkki tahab … enne kui uus koroona tagasi tuleb või mõni muu tõbi saabub. kuigi mul on raske mõista , miks söögikohaga peab vaevlema .. müü bussi pealt kiirbläusti ja riskid olematud. Kui ei saa siis luuk kinni ja minema.

Agu
Agu

Ma ei usu, et keegi sarnast äri rikastumise eesmärgil teeb. Eks see ikka rohkem hobi või nii.

A.M.jah....
A.M.jah....

Miks kommida teadmata asjadest. Kurb on lugeda mõtetuid kommentaare. Minu poolt suured kallid “KÜÜLIKU” perele.

Mida p.
Mida p.

Igal kommenteerijal on kindlasti oma mõte. Kui infot ei jagata, siis hakkabki arvamine ju!!! Artiklis on selgelt kirjas: “Karja 5 maja omanik Angela Kalm müüki kommenteerida ei soovinud.” Mis moraali te siin üritate teistele kirjutada!?!?!

A.M.jah....
A.M.jah....

….no näed , miks peab teadma , kes müüb midagi.

Mida p.
Mida p.

Miks ei, mida varjata on? Ma saan veel aru, kui reformierakond midagi salastab kasvõi 75 aastaks või ükskõik, see nende võimuses ja keda kotib, aga meie väikelinna inimesi võibolla tõesti huvitab, miks selline hubane koht mõõki pannakse, või siis poleks vaja olnud üldse sellest kirjutada, kui inimesed isegi küsimusi ei tohi esitada. Kummaline

Lutikas
Lutikas

Nad on ise Tallinna inimesed. Ajasid siin äri püsti, puhusid ka vanalinnas elu käima. Ju ilmselt enam ei viitsi tegeleda ja tahavad pensionile minna suur papp taskus.

Kohalik.
Kohalik.

Nagu aeg on näidanud, siis Tallinna ja ka mujalt Eestimaa otsast ärimehed Haapsallu jõuavadki. Mitte ainult kohvikute pidajad, majutuse pidajad, vaid kes teab veel mis äri ajavad. Kohalikke ju nii väheks jäänud, kõik juba penskarid või on ära surnud.

Mõistatus
Mõistatus

Minuarust asi ei ole inimeste arvus, vaid rahatarkuses. Mujalt inimesed otsisid lihtsalt investeerimise kohta ja see seda linnake suhteliselt odavalt ka mõni aasta tagasi pakkus. Asi ei olegi võib olla kohvikus, aga hoopis kinnisvaras, mille tootlus on mõne aastaga mitmekordselt kallinenud, sest raha on rohkem tekkinud, inimesed on natukene koolitanud end ja otsivad samuti rahapaigutuse võimalusi, mis omakorda toodab kiirematele teravamatele pliiatsitele rohkem raha. Siin linnas näeb neid omanikevahetusi päris palju, sellest saab selle linnaelu üks osa.

Huvitav
Huvitav

Kuskohast see suur papp tasku tuli teiemeelest? Söögikohast või? Kui kana kuldmune muneks, kas selle müüksid maha? Ei müü ju. Järelikult kuldmune ei olnud ega tulnud ja maja on ehitatud aastal 1840. Millal seda renoveeriti? Müügihind tundub esialgu päris krõbe nagu üleküpsetatud grillkana.

Manna Liisa
Manna Liisa

Neh, ootan ka igatsusega, millal tuleb Läänemaa Postimees, sest selles lehes pole elu juba ammu.

Majaomanik
Majaomanik

Et,kui Postimees LE kotti paneb,on AK jälle tagasi!?

Arusaamatus
Arusaamatus

Kuidas see kommentaar nüüd kõnealuse maja müügiga seotud on?

Ei tea
Ei tea

kas peaks olema?

quae semepr
quae semepr

Angela Kalm või Angela Karm? Ahh, vahet pole…

Käkre
Käkre

Või hoopis Angela Aak?

Krooks
Krooks

Peaasi, et ruttu nupuke saaks avaldatud. Palju kirjavigu on LE-s.

wpDiscuz