Läänemaa parim restoran on Kärme Küülik

Põhjamaade restoranide teejuht White Guide soovitab Läänemaal külastada viit restorani.

White Guide’i meeskond külastab aasta jooksul erinevaid restorane ja hindab restoranides pakutavat toitu, jooke, teenindust ja atmosfääri.

Läänemaa restoranidest leiab kõrgeimalt kohalt Haapslau restorani Kärme Küülik, mis sai ainsa Läänemaa söögikohana kõrgtaseme. „Aastatega on elaval tulel toiduvalmistamise oskus arenenud niisugusele tasemele, et restorani töötajate nimetamine kiviahju võluriteks on pigem tagasihoidlikkus kui ülepingutamine,” iseloomustas Kärmet Küülikut White Guide.

Järgmisele tasemele, väga heale taseme saavutasid Dirhami Kalakohvik, Grand Holm Marina ja Hapsal Dietrich.

Hea tasemega restoraniks nimetatakse Purtse Gastrot.

White Guide soovitab Eestis külastada 106 restorani. Enamik neist asuvad Tallinnas või selle ümbruses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kriimsilm
4 aastat tagasi

Parim ?? Olen 2 korda käinud ja toidud on head.Aga rohkem ei lähe. Sest mind ja tuttavaid on suve läbi vihastanud silt Oodake,teid kutsutakse (nagu presidendi vastuvõtule). Silt on väljas ka siis,kui sees on vaid mõni inimene. Õnneks on linnas ka teisi häid söögikohti ja müts näpus ootama ei pea.

Mnjah
4 aastat tagasi

Maksad Haverale ja saad soodsa arvustuse vä:) Reaalsus on, et Läänemaal, aga eriti Haapsalus puudub terviklik kvalitatiivselt kõrge söögikoht ehk areneda on ruumi nagu muda! Kindlasti on üksikuid häid detaile toidumaailmast, aga siis tulebki objektiivselt hinnata. KK kohta ei oska head arvata, kogemused suhteliselt negatiivsed ehk maitsetud elamused.

Sal Peeter
4 aastat tagasi

Arusaamatu haip! Koerad jalus pelegi.

Tuut
4 aastat tagasi

Olen seal söönud kolm korda ning kahel korral õlakehitusega lahkunud. Viimati 2018. aastal, mil teenindus oli kasin, et mitte öelda halb ning toit mitte oma kõrget hinda väärt. Lisaks juhtus üks toidukäitlejatele lubamatu apsakas, mida mingilgi viisil heastada ei püütud. Ei kavatse seda toitlustusasutust rohkem külastada ning ka teistele ei soovita.

Külastaja
4 aastat tagasi
Reply to  Tuut

Olen vaid korra külastanud. Juba aastaid teist käiku ette ei võta. Teenindust seal küll ei märganud.