5

Läänemaa parim restoran on Kärme Küülik

Põhjamaade restoranide teejuht White Guide soovitab Läänemaal külastada viit restorani.

White Guide’i meeskond külastab aasta jooksul erinevaid restorane ja hindab restoranides pakutavat toitu, jooke, teenindust ja atmosfääri.

Läänemaa restoranidest leiab kõrgeimalt kohalt Haapslau restorani Kärme Küülik, mis sai ainsa Läänemaa söögikohana kõrgtaseme. „Aastatega on elaval tulel toiduvalmistamise oskus arenenud niisugusele tasemele, et restorani töötajate nimetamine kiviahju võluriteks on pigem tagasihoidlikkus kui ülepingutamine,” iseloomustas Kärmet Küülikut White Guide.

Järgmisele tasemele, väga heale taseme saavutasid Dirhami Kalakohvik, Grand Holm Marina ja Hapsal Dietrich.

Hea tasemega restoraniks nimetatakse Purtse Gastrot.

White Guide soovitab Eestis külastada 106 restorani. Enamik neist asuvad Tallinnas või selle ümbruses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kriimsilm
Kriimsilm

Parim ?? Olen 2 korda käinud ja toidud on head.Aga rohkem ei lähe. Sest mind ja tuttavaid on suve läbi vihastanud silt Oodake,teid kutsutakse (nagu presidendi vastuvõtule). Silt on väljas ka siis,kui sees on vaid mõni inimene. Õnneks on linnas ka teisi häid söögikohti ja müts näpus ootama ei pea.

Mnjah
Mnjah

Maksad Haverale ja saad soodsa arvustuse vä:) Reaalsus on, et Läänemaal, aga eriti Haapsalus puudub terviklik kvalitatiivselt kõrge söögikoht ehk areneda on ruumi nagu muda! Kindlasti on üksikuid häid detaile toidumaailmast, aga siis tulebki objektiivselt hinnata. KK kohta ei oska head arvata, kogemused suhteliselt negatiivsed ehk maitsetud elamused.

Sal Peeter
Sal Peeter

Arusaamatu haip! Koerad jalus pelegi.

Tuut
Tuut

Olen seal söönud kolm korda ning kahel korral õlakehitusega lahkunud. Viimati 2018. aastal, mil teenindus oli kasin, et mitte öelda halb ning toit mitte oma kõrget hinda väärt. Lisaks juhtus üks toidukäitlejatele lubamatu apsakas, mida mingilgi viisil heastada ei püütud. Ei kavatse seda toitlustusasutust rohkem külastada ning ka teistele ei soovita.

Külastaja
Külastaja

Olen vaid korra külastanud. Juba aastaid teist käiku ette ei võta. Teenindust seal küll ei märganud.

wpDiscuz