Vello Vichterpal saab politsei teeneteristi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu piirkonnapolitseinik Vello Vichterpal. Foto arhiiv

Täna Jõhvis peetaval politsei- ja piirivalveameti sünnipäevapeol antakse Haapsalu piirkonnapolitseinikule Vello Vichterpalile politsei teenetristi hõbemedal.

Vichterpal teenis teeneteristi hõbemedali välja teenistusülesannete silmapaistvalt hea täitmise eest. „Tema teadmiste ja kogemuste pagas on nii suur, et talle ei ole ühegi valdkonna küsimus lahendamatu. Oma töös on ta tihti mentoriks noorematele politseinikele, kaasates neid erinevatesse politseilistesse tegevustesse ning andes edasi kogemust ja parimaid praktikaid,” iseloomustati Vichterpali Lääne prefektuuri Facebookilehel. 

Jõhvis toimuval aktusel kuulutatakse välja ka PPA parimad töötajad. Parima meeskonna tiitlile on nomineeritud Haapsalu politseijaoskonna merepäästjate meeskond, kes novembri alguses kuulutati Lääne prefektuuri aasta meeskonnaks. Tiitli teenisid Haapsalu merepäästjad selle eest, et tänu selle ühtse meeskonna pikaajalisele ennetustööle on merel õnnetuste arv vähenenud ja turvalisus mereliikluses paranenud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ülo
4 aastat tagasi

Tubli poiss!