Uued piirangud sulgevad nädalalõppudel poed ja kohvikud

Haapsalu Ehituse ABC juhataja Raimond Ojalill kardab, et piirangute tõttu ostetakse tänavu aiakaupu ja seemneid tavapärasest vähem. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu Ehituse ABC juhataja Raimond Ojalill kardab, et piirangute tõttu ostetakse tänavu aiakaupu ja seemneid tavapärasest vähem. Malle-Liisa Raigla

Koroonaviiruse leviku pidurdamiseks otsustas valitsus sellest laupäevast sulgeda nädalavahetuseti söögikohad ja kõik mitte esmatarbekaupu müüvad poed.

Haapsalu tarbijate ühistu otsustas juba läinud nädalal, et märtsist on pühapäeviti kõik Haapsalu kubamaja poed peale toidupoe ja apteegi suletud. „Olime sammu valitsuse otsusest ees,” ütles Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev.

Lunev lisas, et kolmapäeva keskpäeval ei olnud temani valitsuse täpne korraldus veel jõudnud, kuid selle saabudes lubas ta vastavalt nõudmistele ka käituda. Lunevi sõnul on kauplused juba raskustes ja tema hinnangul poodide sulgemine nakatumist ei vähenda. „Nädala sees uitab kaubamajas ringi üksikuid inimesi, täidetud on 2-3 protsenti mahust täidetud,” rääkis ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kehva valitsuse ohver
3 aastat tagasi

Sellist seaduseandjat meil küll vaja pole, kes neid voodoo nõidasid kuulab (eesotsas lutsariga).
Saunad ja kloorivesi ju hävitavad viiruseid, samas pole ühtegi tõestust, et keegi on haigestunud kohvikus süües!
Kodus viinavõtmistega on teine lugu, aga neid me piirata ei saa kahjuks.

Elisa
3 aastat tagasi

pizza grande – m. pagar – w. kohvik – w. mama – jne. oli avatud.

Voroona
3 aastat tagasi

See üldine sulgemine on ainult majanduse hävitamine.Muudkui tehakse piiranguid rangemaks,aga vanu piiranguid ei kontrollita ja maskita kloune pole siiani keegi trahvida julgenud. Kuna juba tulevast nädalast haiglates voodikohti tõenäoliselt pole,tuleks rikkujatest register teha -ravigu end kodus keldris. Vähemalt korralikud saaks ravi.

Raadios
3 aastat tagasi

avaldas täna üks ettevõtja õigustatult pahameelt et kuna päriselt kauplusi ei sulgeta (ainult nädalavahetustel kinni), siis ei saa ju valitsuse käest ka toetusmeetmeid küsima minna. Vastuseks oleks ilmselt et mida te tahate, pole me teid ju päris kinni pannud!

Merike
3 aastat tagasi

Hilja, seda oleks pidanud tegema palju varem, aga pole ju tegusat valitsust ega peaministrit.

Milli
3 aastat tagasi
Reply to  Merike

Jah, see Lumehelbeke oskab ainult korrutada ERKE tegi, EKRE tegi, ise midagi mõistlikku tegemata.

Manna Liisa
3 aastat tagasi
Reply to  Milli

A kust sa nii hästi tead ?

kõik lõpmatuseni kinni
3 aastat tagasi

huvitav, seni pole ükski meede “kannatame nüüd ühiselt mõned nädalad”-stiilis kordagi vilja kandnud.

Kohalik
3 aastat tagasi

Kui tööd napib ja raha otsa saab, siis pole sealt poest ka midagi osta isegi kui need ööpäevaringselt avatud oleks. Ja kõik vajalik saab ju ikkagi soetatud ka nädala sees kui selleks vahendeid jagub. Eks see õige on, et vähem poodides aega tapmas käia.