Kodukant Läänemaa vahetas juhatuse välja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kodukant Läänemaa suurendas neljapäevasel üldkoosolekul juhatuse liikmete arvu kolme võrra ja vahetas välja suurema osa juhatusest.

Uues, üheksaliikmelises juhatuses jätkab eelmisest koosseisust Nele Sõber ja Mardo Leiumaa. Uute liikmetena lisandusid Merle Mäesalu, Rein Kruusmaa, Varje Paaliste, Aare Lauren, Helen Koppa, Marika Adman ja Ants Maripuu.

Töö lõpetanud juhatuse tegevusele andis hinnangu revisjonitoimkond. Selle esimees Rein Kruusmaa leidis, et juhatuse tööga ei saa rahul olla.

Kruusmaa sõnul pole juhatus hakkama saanud organisatsiooni juhtimise ja eelseisvate aastate strateegia ettevalmistamisega.

Kruusmaa sõnul on Kodukant juhtimiskriisis.

Juhatuse poolt üheksa kuud tagasi vastu võetud otsus, et Kodukandi tegevmeeskond jätkab kolme asemel kahe töötaja ja raamatupidajaga, jäi ellu viimata.

„Juhatus lahendas selle küsimuse kolm päeva tagasi, aga läbi kriisi. Asjad on jõudnud selleni, et organisatsioonis on juhtimismõõn,” ütles Kruusmaa.

Tema hinnangul käitus juhatus inetult, kui vallandas kolm päeva enne üldkoosolekut, esmaspäeval Kodukant Läänemaa tegevjuhi Ene Sarapuu. Konkurss uue tegevjuhi leidmiseks käib.

Sarapuu on öelnud, et tema hinnangul ei kanna juhatus välja oma strateegilist rolli, vaid tegeleb lühiajaliste küsimustega. Juhatus seevastu leiab, et tegevjuht ei allu korraldustele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
9 aastat tagasi

Say, you got a nice article.Really thank you! Awesome.

5 dollars
10 aastat tagasi

This is one awesome article.Thanks Again. Fantastic.

Kruusmaa
10 aastat tagasi

ajas Risti valla praktiliselt pankrotti,lasi siis laevalt jalga ja nüüd targutab teiste tegemiste üle.Imelik mees ja veel imelikumad teod,mis nagu ei vii millegini peale suure ja tühja jutuvada.