Ida-Ukrainas sai kokkupõrgetes surma kaks inimest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ukraina miilitsa teatel sai Harkivi linnas Moskva-meelsete ja Kiievi toetajate kokkupõrgetes surma kaks inimest, kirjutab Postimees.

Uudisteagentuur AFP viitas miilitsaallikatele, kelle sõnul surid Venemaaga ühinemist toetav demonstrant ja kõrvalseisja, kui Ukraina rahvuslased avasid tule isikute pihta, kes püüdsid eile õhtul vallutada nende Harkivi peakorterit.

Vene uudisteagentuur Interfax viitas aga Harkivi linnapeale Gennadi Kernesele, kelle sõnul olid mõlemad hukkunud miilitsatöötajad. Kernes on aga koduarestis ning tunnistas ka ise, et sai info telefoni teel.

Väidetavalt eelnes sellele vahejuhtum, kui Ukraina rahvuslased avasid autost tule Venemaaga ühinemist toetavate protestijate pihta Harkivi Iseseisvuse väljakul. Demonstrantide rünnaku tagasitõrjumise käigus sai viga veel kuus inimest, nende seas ka miilitsatöötaja. Väidetavalt otsustasid majja varjunud lõpuks alla anda, miilits pidas kinni 30 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay nam cong so
10 aastat tagasi

A round of applause for your article post. Cool.

Pass Road Test in Virginia
10 aastat tagasi

Thanks for the blog article.Much thanks again. Really Cool.

Edisongeovanny
10 aastat tagasi

I am semi mobility imparied in my right arm due to a work related injury.I was wondering if their might be someone who can help me with my quick bar set up.I am doing OK but I play in the moors now and Its a lot aster and I would like a better way of handling myself as a lot of the skills i use are some on the bar some i gotta click at.Currently I have on my first quick bar.Blinding flash,light of the rising dawn,improved sticky gourd,ents got to war,improved burning embers,improved sign of battle wizards fire,improved staff… Loe rohkem »

network racks
10 aastat tagasi

Fantastic article post.Thanks Again. Want more.

group health insurance Orange County
10 aastat tagasi

Wow, great article.Really thank you! Want more.

5 dollars
10 aastat tagasi

Say, you got a nice blog.Much thanks again. Much obliged.