Galerii: Jääpurjetamise MM Haapsalu Eeslahel. 1. päev

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tiheda udu tõttu oli võistlejatel lühike päev, toimus vaid üks võistlussõit. Haapsalus toimuvad praegu jääpurjetamise DN-klassi maailmameistrivõistlused. Kohal on üle 200 võistleja. Foto: Arvo Tarmula

image

image

image

image

image

image

image

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arnu Torim
Arnu Torim

Piinlik,et meedia ei kajasta neid võistlusi.Noorte jääpurjetajate MM-l sai eesti kolm medalit aga seda ei peetud tähelpanu vääriliseks.EM-lt lisandus veel medaleid aga seda ka meedia ei taha kajastada.Räägime ainult Sochis saavutatud suusaalade viimastest kohtadest.Miks see nii on?

Mart
Mart

vastus ju lihtne – tegemist on marginaalse alaga. Meil on naisekandmises ka kulda ja karda nii et vähe pole, kas seda peaks ka kajastama?

wpDiscuz