Galerii: Jääpurjetamise MM Haapsalu Eeslahel. 1. päev

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tiheda udu tõttu oli võistlejatel lühike päev, toimus vaid üks võistlussõit. Haapsalus toimuvad praegu jääpurjetamise DN-klassi maailmameistrivõistlused. Kohal on üle 200 võistleja. Foto: Arvo Tarmula

image

image

image

image

image

image

image

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Arnu Torim
9 aastat tagasi

Piinlik,et meedia ei kajasta neid võistlusi.Noorte jääpurjetajate MM-l sai eesti kolm medalit aga seda ei peetud tähelpanu vääriliseks.EM-lt lisandus veel medaleid aga seda ka meedia ei taha kajastada.Räägime ainult Sochis saavutatud suusaalade viimastest kohtadest.Miks see nii on?

Mart
9 aastat tagasi
Reply to  Arnu Torim

vastus ju lihtne – tegemist on marginaalse alaga. Meil on naisekandmises ka kulda ja karda nii et vähe pole, kas seda peaks ka kajastama?