Läänemaa kiirkäijad said meistrivõistlustel kaks medalit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile ja täna Tartus toimunud Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel võitsid haapsallased kaks medalit.

Margus Luik võitis meeste 5000 m kiirkäimises 2. koha ajaga 22.50,72 ja Anastasia Skatško naiste 3000 m kiirkäimises 3. koha ajaga 16. 35,38. See oli 12aastase käija isiklikust rekordist, mille ta püstitas kuu aega tagasi Tallinnas, vaid 4 sekundit nõrgem.

Seevastu treeningkaaslane JK Tempost Ruslan Sergatšov parandas nii isiklikku kui ka maakonna Bklassi rekordit tervelt kahe minuti võrra. See tulemus andis täiskasvanute seas 5. koha.

Veel osalesid kiirkäimises Läänemaa Kergejõustikuklubi neiud Anneli Aru, Regina Kändla ja Kristiina Köster mahtudes kõik esimese kümne hulka, olles vastavalt 7., 9., ja 10. Seejuures oli Kristiina mõni päev uisutades jalga vigastanud. Seega ei vastanud tulemused lootusele ega treenitusele.

Kuulitõukes esindas Haapsalu Kergejõustikuklubi kolm võistlejat. Parima koha sai Karl Koha, olles neljas tulemusega 16.04. Tema kooli- ja treeningkaaslane Audentesest Keity Vaistla tõukas 4kilost muna 11.73 ning sai 12. koha. Nende treener on Eesti koondise treener Ants Kiisa.

Kaja Ladva õpilane Haapsalust Madli Rahuvarm tõukas 10.53 ja pidi leppima 15. kohaga.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
valed andmed
10 aastat tagasi

Keity Vaistla harjutab Audenteses treener Heiko Väädiga, Madli Rahuvarm on alates sellest õppeaastast treener Ants Kiisa all, varem oli ta treener Kadri Kaljuvere. Kirjutaja võiks olla ikka kursis kergejõustiku olukorraga.