Läänemaa vabariigi aastapäeva vastuvõttu on võimalik reaalajas jälgida

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lembitu Twerdianski. Foto: Arvo Tarmula
Lembitu Twerdianski. Foto: Arvo Tarmula

Teist aastat tähistavad Lääne maavalitsus, Haapsalu linn ja Läänemaa omavalitsuste liit ühiselt Eesti Vabariigi aastapäeva, teatas maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar.

Reedel, 21. jaanuaril kell 19 algab Haapsalu kultuurikeskuses eesti Vabariigi 96. aastapäevale pühendatud kontsertaktus. Sarnaselt eelmise aastaga on võimalik kontsertaktust kõigil huvilistel ka internetist otseülekandena jälgida. Ülekande teevad Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži rakendusinformaatika tudengid ja õppejõud.

Vastuvõtul antakse üle Läänemaa teenetemärgid Tiit Salumäele ja Lembitu Twerdjanskile ning Haapsalu vapimärgid Alge Varele ja Andres Ammasele. Samuti tunnustatakse Läänemaa aasta ettevõtlustegu, milleks on OÜ Kirs Engineeringu loodud keskkonda säästev ja mitmeotstarbeline kombain “Mülkameister” ning Aldo Tamme Läänemaa omavalitsuste liitumise eestvedamise eest.

Kontsertaktuse lavastajateks on Jarmo Karing ja Mairi Grossfeldt.

Esmaspäeval, 24. veebruaril kutsuvad Kaitseliidu Lääne malev, EELK Lääne praostkond, Haapsalu linnavalitsus ja Lääne maavalitsus tähistama Eesti Vabariigi 96. aastapäeva Haapsalus. Kell 11 algab kontsertjumalateenistus toomkirikus, kell 12 asetatakse pärjad Vabadussõja mälestussamba juurde Lossiplatsil ning kell 13 algab kultuurikeskuses Haapsalu muusikakooli kontsert.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mari
10 aastat tagasi

Ikka veebruar mitte jaanuar?