Fotod: Promenaadil tegutsesid vandaalid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Haapsalu promenaadil on taas tegutsenud vandaalid, laamendades nii kuursaali ümbruses kui ka Aafrika ranna linnutorni juures.

Linnutorni aluselt on lahti kistud kive, lennutatud eemale prügikast ja rebitud infotahvli kilet.

Kuursaali läheduses on Poska käigu samba ja rannatrepistiku juurest kadunud ümarad kuulid ning Väike-Mere tänava lõpus on viltu lükatud dekoratiivsammas.

Millal vandaalid Promenaadil tegutsesid, on veel selgusetu, ilmselt toimus see nädalavahetusel. Täna parandasid Promenaadi hooldava firma Rannavesi Ehitus töömehed osa kahjusid.

Fotod: Arvo Tarmula

Vandaalitsemine Promenaadil 7

Vandaalitsemine Promenaadil 4

Vandaalitsemine Promenaadil 3

Vandaalitsemine Promenaadil 6

Vandaalitsemine Promenaadil 5

Vandaalitsemine Promenaadil 2

Vandaalitsemine Promenaadil 1

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
33 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nike free run 3
10 aastat tagasi

Very interesting points you have noted , appreciate it for posting . “Custom is the great guide of human life.” by David Hume.
nike free run 3 http://www.adecco.si/news/index.asp?id=62

armsa sünnilinna suur austaja
10 aastat tagasi

..kui kätte saadakse,võiks nad ise panna neid korrastustöid tegema ja korda looma,oma energiat rakendama rahumeelsel eesmärgil,esmalt oma kahjustusi likvideerides, pluss töökasvatuse eesmärgil lisatöötunde linna koristusel.

haapsalu nooruk
10 aastat tagasi

See post seal poska käigu juures lükati ümber juba aastavahetuse öösel, turskete vene rahvusest meeste poolt, kes olid tugevas alkoholijoobes.

Pff
10 aastat tagasi

Pff…Joodikud tõestage üless kes tegi? räägime natukene juttu teeme silmaalla sinikaid siis pistame pepukarvad põleva helistame lühinubrile 110 ja natuke aega ootame siis tuleb politsei viiu viiu teeb ukse lahti pistame teid sinna sisse paneme igaksjuhuks lukku ka…

Jajah muidugi..
7 aastat tagasi

…venelased… Ma kaldun arvama et siiski uus eestlastega tegu, kelle brüssel meile pähe määris!

Tundub,et need
10 aastat tagasi

….on samad kaagid,kes pooled päevad kaubamaja ees ja sees töllerdavad ning prahiga õhtuks ukseesise ära lagastavad. Aga eks kätte saadakse nad kunagi ikka. Ja oleks tore,kui nende nimed ka lehte pannakse…

abe
10 aastat tagasi

milleks meil siis miilits on.ega need ei viitsi peale autoga ringikärutamisele,ja põõsastes passimise ja autojuhtide ahistamise midagi tarka teha ja suhtlemisoskusest ei tasu rääkidagi.

Ega jah
7 aastat tagasi
Reply to  abe

Miilits ei julge pätti kinni võtta, äkki annab pätt veel üle kaalika 😀

onikkalapsed
10 aastat tagasi

Ma olen ise 14, aga siukseid asju ei teeks kunagi, promenadi on ilus koht ise ka näinud kuidas seal pekstakse lampe kustu linnu tornis tehakse suitsu konid visatakse alla, aga mis teha kui lapsed satuvad elutuppa?

vb
10 aastat tagasi

on ehituskvaliteet nii kehva, et igast tatikad suudavad neid maast lahti kangutada 🙂

onikkalapsed
10 aastat tagasi
Reply to  vb

Väiksed rammumehed…

Timmu
10 aastat tagasi

hehhee 😀 iga aastane mure. neid poste on ennemgi pikali sikutatud. see keti peal kiikumine on põhjuseks. ju ma panin hästi need sinna, seekord on koos alusega välja tulnud 😀

Pavandu poe kassapidaja
10 aastat tagasi

Aga noored on meil tublid- Pisa testide tulemused on väga head!

Lembit
10 aastat tagasi

Mis mõtte Rannavesi ehitus:)?? Mis mingid sellid tegid endale firma ja otsustasid, et hakkavad ise ilma hanketa töid promenaadis tegema. Saada aga arved linnavalitsusse ja muudkui pappi tuleb:)) Siin on küll miskit veidrat…

Uku
10 aastat tagasi
Reply to  Lembit

keegi peab ju seda tegema

suli
10 aastat tagasi
Reply to  Lembit

Rannavesi ehitus on teadagi taavi käsk, kus töölised kausitäie supi eest töötavad. Pole ka mingi ime, kui ise lasevad tattidel lõhkuda ja saavad töötellimusi, et linnale arveid esitada. Minu poolest las lõhuvad edasi, kui linnal sellised koostööpartnerid.

Uno
10 aastat tagasi
Reply to  suli

Taavi elab ise ka promenaadi lähedal. Kull ta silma peal hoiab.