Läänemaa kergejõustikuklubi jagas 2013. aasta parimate tiitleid

Madiken

madiken@le.ee

Lauri Luik

Läänemaa kergejõustikuklubi tunnustas oma äsjamöödunud aasta parimaid sportlasi.

Naistest oli aasta parimaks Anneli Aru, kes tänavu võitis Eesti meistrivõistlustel 20 km kiirkäimises III koha. Meeste parimaks tunnistati Veiko Sulev, kes maratonijooksus paikneb Eesti 2013. aasta edetabelis 17. real.

Neidude aasta parim oli Regina Kändla kahe Eesti noorte meistrivõistluste medaliga kiirkäimises. Kuna ta on Eesti A klassi edetabelis odaviskes 8. kohal, siis sai ta autasuks turbooda, mida saab sisetingimustes harjutamiseks kasutada.

Noormeeste parim oli Marten Jõevee 4. kohaga 3000 meetri takistusjooksu Eesti juunioride meistrivõistlustel.

B klassi noortest olid parimad Kristiina Köster ja Karl Mäger. Köster oli Eesti B klassi meistrivõistlustel 4. Nii 1500 meetri takistusjooksus kui ka 3000 meetri kiirkäimises. Mäger oli 400 meetri jooksus 9. Kuna Mäger sai maakonna sügisestel koolinoorte võistlustel palliviskes tulemuseks 82,5 meetrit, sai ka tema kui lootustandev odaviskaja auhinnaks turbooda.

Võistkondadest oli parim Läänemaa kergejõustikuklubi pikamaajooksjad, kes Viljandi järve jooksul seitsmeliikeliste võistkondade hulgas pälvis 45 võiskonna hulgas 4. koha. Võistkondi oli arvukalt seepärast, et osalesid ka lähiriikide klubid. Läänemaalt sartis kokku 11 inimest, võistkonna arvestusse läksid nendest Lauri Luige, Marten Jõevee, Tarvo Tamme, Ago Lehemaa, Roman Pavlovski, Riho Kirsipuu ja Heigo Heina tulemused.

Läänemaa kergejõustikuklubi aasta parimaks kohtunikuks tunnistati Lea Rand. Klubi parimateks abimeesteks olid Rudolf Lumiste ja Lauri Luik (pildil).

Klubi otsustas ühiselt, et 2014. aastal töötatakse märkimisväärselt paremate tulemuste saavutamise nimel.

Et ühiskondlikud organisatsioonid, sealhulgas ka Läänemaa kergejõustikuklubi, peavad tänases Eestis elama projektipõhiselt, otsustas klubi loobuda jõulukinkidest ja korraldada hoopis noortelaager. Laager õnnestus, millele aitasid rahaliselt kaasa ka Lihula ja Kullamaa vallad.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments