Volikogu komisjonides soovib osaleda 10 inimest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse kutsele anda panus volikogude komisjonide töös on reageerinud kümme haapsallast.

Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbuse sõnul on kõige suurem huvi osaleda kultuurikomisjoni töös, sellest on teada andnud kuus inimest.

Üks inimene on soovinud osaleda rahandus- või revisjonikomisjoni, üks rahandus- või kommunaalkomisjoni, üks kommunaalkomisjoni ning üks õigus- või sotsiaal- ja hariduskomisjoni töös.

Haapsalu linnavalitsus kutsus novembri lõpus linnakodanikke andma panust volikogu komisjonide töös. Sooviavaldusi saab esitada veel 31. detsembrini ja soovi avaldanutega võetakse ühendust jaanuari keskel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tohh Ohh
10 aastat tagasi

Kas tõesti on Haapsalus nagu pudru ja kapsad, kõik segamini? Haapsalu linnavalitsus kutsub linnarahvast osalema volikogu komisjonide töös. Ennekuulmatu… Tean, et linnavalitsus peaks täitma täitevvõimu kohuseid aga siin kõik vastupidi… Siiski võtsin kiiresti ette volikogu kodulehe ja seal õigus vähemalt sõnades – siiski kutsub volikogu. Selle artikli valguses jääb küll mulje, et Haapsalu linnas allub volikogu linnavalitsusele ja viimane korraldab siin elu parema äraolemise vaimus.

viimane lause
10 aastat tagasi
Reply to  Tohh Ohh

tohhohi kommis käib kindlalt ridala kohta, seal valitseb isamaamüüjate partokraatia ja isikukultus

Etty
10 aastat tagasi
Reply to  viimane lause

I supopse that sounds and smells just about right.

Heli Kaldas
10 aastat tagasi

Olen väga nõus eelneva kommentaariga.

Ahto
10 aastat tagasi

Normaalne. Väike samm demokraatia poole jälle astutud.