Omavalitsusjuhtide aasta. Urmas Sukles: Isiklikus elus jäi lõppevale aastale täpp panemata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2013. aasta oli Haapsalus teguderohke. Korda said linna strateegilised objektid: gümnaasiumihoone, Jaama oja sild, leinamaja. Aasta alguses poleemikat tekitanud uute kohvikute tulek andis vanalinnale uue hingamise.

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid käivitamine on läinud hästi. Peatselt avab uksed uuendatud Iloni Imedemaa.

Oluline oli perearstide koondumine Läänemaa Haigla ruumidesse. Rahul on nii patsiendid kui ka arstid.

Aprillis oli Peterburis Haapsalu päev. Tutvustasime Haapsalut ja tutvusime ka omavahel, sest meie delegatsiooni kuulus palju Haapsalu aktiivseid inimesi.

Suvi oli Haapsalus päikeserohke. Külalised ei olnud kitsid kiitusega, sest meie pakutu oli tasemel. Ilusa elamuse pakkus Valge Daami etendus.

Ei saa mööda minna valimistest, mis vajutasid aasta teisele poolele oma pitseri.

Haapsalu elanikud võtsid valimistest aktiivselt osa.

Meie valimislubadused on mahukad ja järgmistel aastatel tuleb lubatu ka ellu viia.

2014. aasta on Haapsalu linna 735. sünnipäeva aasta, mida vääriliselt tähistame.

Isiklikus elus jäi lõppevale aastale täpp panemata, sest tennises pääses Karilaid napilt kaotusest.

Head uut aastat!

urmas-sukles
Urmas Sukles,
Haapsalu linnapea

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kati
10 aastat tagasi

Head uut aastat meie linnapeale !

lenini pojapoeg
10 aastat tagasi
Reply to  kati

unustasid tema valijaid tervitada,see on üks suur punt v….jaid

Lembitu Twerdianski
10 aastat tagasi

Tublid kommenteerijad! Ainult seltsimeeste ja võitluskaaslasrte igapäevane ja äärmiselt lööv ja kompromissitu kritiseerimine viib meid sotsialismi. (V.I. Lenin) vt.” Empiriokrititsism ja….” (Basel, 1916). ( vaba tõlge minu poolt)

kia plokikaan
10 aastat tagasi

tubli et julged oma arvamust avaldada anonüümselt,soe soovitus sulle BOCKI ÕLU mõjub ajudele laastavalt

Juku
10 aastat tagasi

Olen Kiaga nõus. Temperatuur ei ole see näitaja, mis oleks takistanud objekti lõpetamist. Mäletan kui tehti Tallinna maanteed Uuemõisa sissesõidul, siis temperatuurid öösel lausa miinustes aga külvati ka muru, mis kevadel imehästi haljendas. Selge hämamine.

kia plokikaan
10 aastat tagasi

kahtlemata on jaama sild urmasele strateegiline,see pole kellegile uudis ,siin võiks veel nimetada strateegilisi objekte,aga ei viitsi ja kui keegi väidab et tempratuurid ei lubanud teha haljastust ,no siis on selge et see suur hämamine,lihtsalt mais on hea jälle rahasid kantida teadagi kuhu ja läbi kellede firmade ,aga noh peaasi et paberil kõik balansis ja seda te juba oskate

Joodik
10 aastat tagasi

Taarat võiks rohkem vedeleda

Lembitu Twerdianski
10 aastat tagasi

Head virisejad nimetud kaaskodanikud. Igaüks võiks välja öelda selle, mida tema on oma kodulinna heaks teinud. MIna näiteks naudin Haapsalut ja kiidan seda edasi kõigile tuttavatele, kes mujal elavad.

Urmas Suklesmis
10 aastat tagasi

Mis seal Väike viigi ületustega on?

ätt.
10 aastat tagasi

Tänav on läbikaevatud diagonaalis,kohati kaevejälg äravajunud, st.tihendamata,taastatud ei ole asfaldiga .Haljastuse taastamist minge ise kohale vaatama.Kui see on kõik veatu ja kooskõlas kaevetööde eeskirjadega siis polegi mõtet üldse linnavalitsuse teatud osakondi töös hoida.Maksumaksja raha tuleks kasutada sihipäraselt !

ätt.
10 aastat tagasi

Jaama juures ehitatud uue teelõiguga on asi selge aga?Väike Viigi tänava kaks ületust,Uussadama ja Kaluri nurgale ehitati ilus uus maja,kanalisatsiooni ühendus taastati kenasti aga kaev jäigi upakile ect.Ei taha öelda,et linnas kõik korrast ära aga ehituse ja kaevetööde järelvalve on väga vildakas.Samuti lastakse mõnedel kinnistuomanikel eirata kõnnitee puhastamist nii suvel kui talvel.Üldises plaanis võib aastaga rahule jääda küll
Head vanaaasta lõppu!!

Urmas Sukles
10 aastat tagasi

Teelõigu märgitus joonimise teel ja haljastuse lõpetamine muru tasandamise ja külvamisega teostatakse hiljemalt mai lõpuks, kuna temperatuurid mis valitsesid ja valitsevad praegu ei taga kvaliteetse tulemuse saamist . Tehtud akt, kus ka vaegtööd üleval.

ott
10 aastat tagasi

Jaama oja teelõigul märgistus ja haljastus tegemata, ühes kohas tekib tee serva veelomp. Ei tea kas tee vastu võetud?