Heategevusfond kutsub täitma lastekodulaste jõulusoove, Läänemaal on kingita 18 last

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

SEB heategevusfond on oma jõulusoovide puule kogunud kõigi Eesti turva- ja asenduskodudes elavate laste jõuluvanale saadetud unistused ja soovid. Et vanemliku hoolitsuseta laste unistused ei jääks pelgalt unistusteks, kutsub fond inimesi üles nende heaks annetama.

Annetuste eest soetab SEB heategevusfond laste soovitud kingitused, mis saadetakse turva- ja asenduskodudesse.

Läänemaalt on praegu projekti kaudu kingi saanud 30 lastekodulast, kingita on veel 18 last.

“Lapsed usuvad, et nende jõulusoovid ja -unistused on teel jõuluvana peakontori poole. Meie aga teame, et jõuluvana vajab kõigi nende soovide täitmisel abi, sest neil lastel ei ole toetavaid vanemaid, kes nimekiri näpus jõuluvana kingikoti tarvis poodi kinke ostma tõttaks,” seisab SEB heategevusfondi üleskutses.

“Seetõttu kutsume kõiki, kes soovivad lastele jõulurõõmu kinkida, valima puult ühe lapse jõulusoovi ning selle täitmiseks vastavalt võimalustele kingiraha annetama.

Teie annetuste eest soetab SEB Heategevusfond jõulusoovide nimekirjas olevad kingitused, pakib need ära ja saadab kingikotid laste turva- ja asenduskodudesse. Kingipakid jõuavad lasteni jõulupühadeks.

Suuremate unistuste täitmiseks kogu kokku sõbrad, kes soovivad aidata ja nii võivad ka kopsakamad kingisoovid teoks saada.”

Kogu annetatud kingiraha läheb täies mahus kingituste ostmiseks. Kõik muud kulud, nagu näiteks pakkematerjalid ja transport, katab SEB heategevusfond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments