Kiltsi tee avatakse esmaspäeval liikluseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kiltsi tee ja Jaama oja sild avatakse liikluseks esmaspäeval, 2. detsembril, bussiliiklus Kiltsi tee kaudu taastatakse 3. detsembril, edastas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul on esimene etapp Tallinna maantee rekonstrueerimisplaanidest valmis. “Loodame järgneva nelja aastaga koostöös riigiga korda teha ka ülejäänud Tallinna maantee,” lisas Sukles.

Kiltsi tee ja Jaama oja silla ehitus läks maksma 394 000 eurot, millest 8000 tuli linnalt ja ülejäänud riigilt. Tööde teostaja Lemminkäinen Eesti AS lõpetas töö peaaegu kuu tähtajast varem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Bart
10 aastat tagasi

Kas on võimalik Edgarit avamisele kutsuda?
Tööde teostaja poolt väga hea tulemus 1 kuu varem valmis saada.Tublid mehed.

Opladii
10 aastat tagasi
Reply to  Bart

Vaat see saab juba üllatus olema, kes linti lõikab. Suklese käärid pidavat nüridad selleks olema. Kes ütles kuu aega varem? Öeldi ka, et alustati septembrikuus, aga liiklus suleti 30. kuupäeval ja kirjutati, et avatakse 20. jõulukuu päeval, aga avatakse ju peale esimest adventi. Kuidas võtta, on`s veits üle kahe nädala nüüd võrdsustatud kuu ajaga?