Läänemaa JK naiskond kaotas napilt rahvaliiga finaalis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa JK naiskond. Foto: erakogu
Läänemaa JK naiskond. Foto: erakogu

Laupäeval Haapsalu staadionil peetud naiste rahvaliiga finaalis jäi Läänemaa jalgpalliklubi naiskond Vändra Vaprusele alla 2:3.

“Jäime jah napilt rahvaliiga võidust ilma,” ütles võistkonna liige Triin Tarv. “Tugevad vastased olid ja väga tugev mäng oli.”

Alagrupis on Haapsalu võistkond Vändraga korra kohtunud, ka tookord jäädi 2:3 alla.

Tarv rääkis, et võrreldes eelmise korraga olid Vändra võistkonnas enamuses uued tüdrukud. Ka oli vändralastel platsil üks esiliiga mängija. “Praegu uurime, kas ta tohib rahvaliigas mängida,” ütles Tarv. Et eeskirjast võib välja lugeda nii üht- kui ka teistpidi, saatis Läänemaa JK naiskond eile jalgpalliliidule protesti. Millal tulemus selgub, Tarv praegu öelda ei osanud.

Läänlased ei olnud laupäeval platsil oma tavalises koosseisus – mitu naist puudus ja seetõttu ei saadud teha piisavalt vahetusi. Vändra naiskond tegi palju vahetusi.

Läänemaa JK naiskond ootas küll väga võitu, kuid Tarvi isikliku arvamuse kohaselt on naised oma esimesel hooajal siiski kaugele jõudnud.

Peamiselt on siinset naiskonda treeninud Ly Munskind. Sageli treenib jalgpallureid ka see, kes parajasti saab, ütles endalegi treeneri pabereid tegev Tarv.

Sel nädalal Läänemaa JK naiskond veel puhkab. Kui ilmad lubavad, treenitakse järgmisel nädalal veel väljas, siis kolitakse saali. Trenni on oodatud on kõik julged tüdrukud ja naised, kes tahavad jalgpalli mängida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments