Läänemaa jalgpalliklubi alistas Keila 3:2

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi suutis pärast kaht järjestikust kaotust jälle võita. Kodus alistati Keila JK II seisuga 3:2. Liigatabelis jäädi aga endiselt kolmandale kohale, sest konkurendid JK Kernu Kadakas ja JK Retro võitsid samuti.

Kohe varakult tegi tugevat survet Keila, kuid Läänemaa JK suutis sellega toime tulla ja tekitas mitu head väravavõimalust. Esimesel poolajal oli värav kõige lähemal siis, kui Vladislav Šikirjavõi nurgalöögi olukorrast peaga palli vastu latti lõi. Vaheajale mindi 0:0 viigiseisul.

Teisel poolajal ei läinud väga kaua aega, kui Läänemaa JK juhtima läks. Mark Kolosovi söödust lõi palli paari meetri pealt väravasse Aleksandr Molkov. Mõned minutid hiljem suurendas Läänemaa JK edu Bert Rotberg, kes lõi palli karistusala sees Leonid Bragini söödust väravasse. Mäng muutus taas pingelisemaks, kui mõned minutid hiljem suutis Keila nurgalöögist peaga ühe värava tagasi lüüa. Sellele aga vastas jälle Läänemaa JK kohese väravaga: Vladislav Šikirjavõi tõstis palli üle kaitsjate ning Aare Avila võttis palli rinnaga omaks ja lõi palli väravasse. Enne mängu lõppu suutis Keila veel ühe värava karistuslöögist tagasi lüüa, kuid midagi enamat ei suudetud. Läänemaa jalgpalliklubi sai olulise 3:2 võidu.

Läänemaa jalgpalliklubil on nüüd 20 mänguga kogutud 41 punkti. Sama palju punkte on ka järgmisel vastasel JK Kernu Kadakal, kellega mängitakse tuleval neljapäeval kell 17 Kernu PK staadionil. Retro juhib liigatabelit 44 punktiga.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Tarvo Manni, Vladislav Šikirjavõi, Aare Avila, Aleksandr Kovtun, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov. Vahetusest sekkusid Ken Sinkevicius ja Raiko Tähhe. Tegu oli Talis Tamme ja Aare Avila selle hooaja viimaste mängudega, sest ette tuleb ajateenistuse kohustus.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments