Eelmise nädala vaadatuim saade oli “Pilvede all”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eelmise nädala vaadatuim telesaade oli Kanal 2 ekraanil olnud seriaal “Pilvede all”, selgub uuringufirma TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringust.

Sarja “Pilvede all”, mille tegevus toimub osalt Haapsalus, vaatas 167 000 ning sama kanali sarja “Naabriplika” 160 000 nimest.

ETV publitsistikasaade “Pealtnägija” kogus 153 000 ning TV 3 meelelahtuslik telemäng “Me armastame Eestit” 147 000 vaataja tähelepanu.

Kanal 2 teleromaani “Sajandi armastus” vaatas 139 000 ning TV 3 suhtesaadet “Suletud uste taga” 138 000 inimest.

TV 3 saadet “Selgeltnägijate tuleproov” vaatas 134 000 inimest, Kanal 2 tõsielusaadet “Saladused” 133 000, sama kanali tõsiselusarja “Kodutunne” 125 000 ning ETV pühapäevast uudistesaadet “Aktuaalne Kaamera. Nädal” 124 000 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lyndon Doss
9 aastat tagasi

I just want to tell you that I’m all new to blogging and actually loved this blog site. Probably I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with tremendous articles. Thanks a bunch for sharing your blog.

nike free run rea 5.0
9 aastat tagasi

Thank you for sharing excellent informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What an ideal site.
nike free run rea 5.0 http://www.adecco.si/news/index.asp?id=59