„Pilvede all” tuleb Haapsallu nii filmi kui ka pingina

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Järgmisel laupäeval on Haapsalu kultuurikeskuses mängufilmi „Pilvede all” Haapsalu esilinastus, millele eelneb pingi avamine promenaadil ja kohtumine näitlejatega.
Seitse aastat Kanal 2 ekraanil jooksnud ja Haapsalu nime tuntuks teinud populaarne seriaal jõuab nüüd täispika mängufilmina „Pilvede all. Neljas õde” ka filmiekraanile. Tallinnas on avalik esilinastus reedel, Haapsalu kultuurikeskuses päev hiljem – laupäeval, 20. jaanuaril kl 17.

Haapsalu kultuurikeskuse peaadministraatori Hele Otti sõnul on laupäevaseks esilinastuseks saal juba sama hästi kui välja müüdud – neljapäeva lõunaks oli alles vaid kümmekond piletit. Kes esimesel päeval kinno ei mahu, neil on võimalik filmi näha veel 21.–25. jaanuaril.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lonni
6 aastat tagasi

Huvitav on see, et seriaalile tehakse pink ! Tahan küsida , AGA KUS ON Gunnar`i kuju? Mina isiklikult annetasin ka ,küll väikese summa,aga siiski!? Lubati kangesti, et tehakse kuju Karja tänavale, kerjati rahva käest raha !