Detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vormsi vallavalitsus võttis vastu 09.09.2013. a otsusega nr 10K Hullo külas asuva 35 ha suuruse Lennuvälja maa–ala detailplaneeringu, mille eesmärk on määrata 1 klassi hobilennuvälja tarbeks murukattega lennuraja, mustkattega lennuraja ja ruleerimisradade asukohad, määrata ehitusõigus lennuvälja kasutamiseks vajalike hoonete ja rajatiste püstitamiseks, määrata väikese tööstusala asukoht ja liiklusskeemid. Planeering ei muuda Vormsi valla üldplaneeringut.

Planeeringu avalik väljapanek on 7.–20. oktoobrini tööpäeviti Vormsi vallavalitsuses ja Vormsi valla veebilehel www.vormsi.ee: avalik teave.

Igal isikul on õigus avaliku väljapaneku ajal esitada ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta. Vastuväide on mingi planeeringulahenduse kohta mittenõustuva seisukoha esitamine.

Kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid saab esitada posti teel või elektronpostiga vv@vormsi.ee planeeringu avaliku väljapaneku ajal 7.–20. oktoobril.

Ettepanekute ja vastuväidete laekumise korral on detailplaneeringu avalik arutelu neljapäeval, 24. oktoobril kell 10.15 koolituskeskuses.

Vormsi vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments