Läänemaa laskurid olid Pärnumaal edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Septembri keskel osalesid Läänemaa spordikooli laskurid Pärnumaa lahtistel meistrivõistlustel tulirelvadest laskmises.

Paljudele meie noortele oli see esimeseks võistluseks väljaspool kodutiiru. Kindlasti mõjutas võõras tiirus laskmine võistlustulemusi – kõik oli nii erinev.

Vaatamata sellele saavutasid meie noored arvukalt auhinnakohti. Samas ei maksa ennast lasta medalikohtadest eksitada, sest tegemist on siiski ühe võistlusega, mis mõeldud ettevalmistuseks suurematele ja tähtsamatele esinemistele.

Tüdrukute spordipüstolis 30 lasku ringmärki võitis meie tüdruk Kaisa Kuusik 263 silmaga. Kolmandaks tuli tunduvalt kehvema tulemusega Kerli Neljas 206 silmaga.

Poiste ringmärgiharjutuses lasid oma silma välja meie noored. Siiski tuli tunnistada Valga noormehe paremust, kes võitis 250 silmaga. Teise koha sai Hendry Viira 243 silmaga ja kolmanda Andres Kruusma 236 silmaga.

Vabapüstolis 30 lasku olid esikolmikus meie noored:
1. Lars-Erik Peet 202
2. Andres Kruusma 200
3. Hendry Viira 115

Püssilaskmises 60 lasku lamades said sama silma kolm esimest laskurit. Sellisel juhul saab määravaks paremus viimasel 10 lasul. Võitjaks tuli Pärnu-Jaagupi noor Janari Sai 569 silmaga. Teise koha sai meie Kristjan Tiitsma 569 silmaga, kolmas oli jällegi meie laskur Aleksander Sits 569 silmaga.

Nooremad laskurid lasid 30 lasku lamades. Selles harjutuses üllatas Artur Laursoo, kes tuli 261 silmaga võitjaks. Kolmanda koha sai 250 silmaga Silver Loorens ja neljanda Markus Jundas 247 silmaga. Tahapoole jäid Pärnumaa, Raplamaa ja Valgamaa noored.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments