Läänemaa JK sai kaotuse ja minetas liidrikoha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi kaotas 18. augustil Eesti meistrivõistluste III liiga läänetsooni kohtumises võõral väljakul 0:2 FC Lellele ja andis liidripositsiooni tagasi JK Retrole, kes sai koduväljakul 7:2 jagu Saaremaa JK Leisist.

Mäng oli algusest peale Läänemaa JK mängijatele raske. Väljaku olukord muutis väga raskeks lühikeste söötudega mängimise ja see aitas kaasa Lelle mängijate agressiivsele mängustiilile.

Läänlased suutsid siiski luua mitu head võimalust. Kõige lähemale jõuti väravale, kui Lelle väravavaht tõrjus Aare Avila karistuslöögi posti ja Aleksandr Molkov tagasipõrkunud palli terava nurga alt napilt väravast mööda saatis. Teisel pool väljakut hoidis ühe värava ära Ken Sinkevicius, kes palli väravajoonelt minema lõi.

Teisel poolajal püsis sarnane mängupilt – Lelle suutis pikkade pallidega tekitada paar väga head võimalust, läänlased ei saanud lööke värava raamidesse saada või tabati otse Lelle väravavahti. Lõpuks karistas Lelle Läänemaa JK ära, karistusalas sooritatud löök läks sisse Tarvo Manni põrkest.

Edasi oli mäng täiesti ühepoolne. Läänemaa JK surus, kuid ei suudetud kaitseliinist läbi murda või siis ei tabatud löökidega väravat. Mängu viimasel minutil sai Lelle kiire vasturünnakuga oma teise väravaga.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Ken Sinkevicius, Talis Tamm, Bert Rotberg, Tarvo Manni, Leonid Bragin, Raiko Tähhe, Aare Avila, Vladislav Šikirjavõi, Kert Lillemets, Aleksandr Molkov ja Ralf Makienko.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments