Heategevuskontsert tõi Gunnari kuju fondi ligi 300 eurot

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval Haapsalus Kodanike torni juures peetud heategevusliku kontserdiga „Muusikutelt Gunnarile” õnnestus Gunnar Ollo skulptuuri jaoks koguda 276 eurot.

Kontserdil esinesid Maarja Sukles, Antti Kammiste ja Madis Kari. „Rahulik, vaikne ja mõnus,” ütles kontserdi kohta idee autor Aita Mölder.

Kontserdi vältel said kuulajad teha annetusi rahakogumispurki. Kuulajaid oli laupäeval Möldri hinnangul täitsa parasjagu – mõni oli kohale tulnud juba kaks tundi varem, et saaks hea istumiskoha. Annetajate seas oli nii kohalikke, kes olid spetsiaalselt tulnud toetama Haapsalu ühe sümboli Gunnar Ollo mälestuse põlistamist, kuid ka näiteks Haapsalus taastusravil viibivaid eestlasi ja linna külalisi välismaalt.

„Tegelikult saime raha isegi rohkem, sest vähemalt üks inimene tahtis teha meie MTÜ arvele pangaülekande. Üks loteriipilet anti ka,” sõnas Mölder.

Nüüd on Gunnari kuju jaoks kogutud annetusi juba üle 2000 euro. „Sügiseks on lubatud esialgne eskiis. Siis saab hakata hinnapakkumisi võtma ja piltläheb selgemaks, kui palju meil kokku raha on tarvis,” ütles Aita Mölder.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments