Ansambel Miinus Seitse toetab Gunnarile kuju rajamist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ansambel Miinus Seitse on andnud kahel suvel Haapsalu kuursaalis kontserdi. Tänavu otsustasid ansambli liikmed toetada kontserdiga Gunnari kuju fondi. Foto: erakogu
Ansambel Miinus Seitse on andnud kahel suvel Haapsalu kuursaalis kontserdi. Tänavu otsustasid ansambli liikmed toetada kontserdiga Gunnari kuju fondi. Foto: erakogu

Laupäeval Haapsalu kuursaalis esinev ansambel Miinus Seitse toetab oma kontserdiga kuju rajamist Gunnar Ollole.

“Tuli Aita Möldriga juttu ja otsustasime toetada Gunnari fondi,” ütles ansambli laulja ja laulude kirjutaja ning seadete autor Erki Meister.

Seda, kui palju fondi piletimüügiraha jagub, Meister veel öelda ei osanud. “Vaatame, palju tuleb – et palju annetame,” sõnas ta. Meister pidas võimalikuks, et raha kogutakse ka annetuskasti.

Meister ütles, et Haapsalus kontserdi andmine on ansamblile traditsiooniks, kuursaalis esinetakse kolmandat suve. “Seal on hea teha,” põhjendas ta.

Vokaalansambel Miinus Seitse esitab kuursaali svingimeelsel kontserdil “Suveöö saabumine” originaalseaded, mis kokku pandud just selle õhtu tarbeks. Ansamblis laulavad Lembi Tasane, Sille Tamm, Helen Põldmäe (sopran); Anne Muldme, Liivi Tamm (alt); Kalle Klein, Ain Alabert, Erki Meister (tenor); Aare Läänesaar, Tambet Tamm (bass). Ansamblit juhendab Anne Muldme.

Vokaalansamblit saadavad Kalle Klein saksofonil, Helen Põldmäe klaveril ja Veiko Veskilt löökpillidel.

Kontsert algab kell 20.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pool seitse.
10 aastat tagasi

Igati hea mõte,aga soolise võrdsuse põhimõttel peaks Gunnari kuju lähedal ruumi olema kunagi ka teistele naissoost pudelikorjajatele.