Haapsalu politseijaoskond otsib õigusrikkumise tunnistajat

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

21. juuni varahommikul laekus politseile teade, et Haapsalus Vee tänaval tenniseklubi territooriumil lõhutakse. Kohale jõudes nägid politseiametnikud, et lõhutud on tenniseklubi aed.

Sündmuskohal olles suhtlesid politseiametnikud meesterahvaga, kes tuli jalgratast käe kõrval lükates Metsa tänava poolt. Nimetatud mees rääkis eesti keeles, 30-40aastane, tumeda peaga, kandis prille. Seljas oli tal tumerohelist värvi jakk.

Politsei palub mehel esimesel võimalusel ühendust võtta politseiga tasuta lühinumbril 110 või 529 1122.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz