Krahviaia tennisekeskus avas suvehooaja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Arvo Tarmula fotod

Pühapäevane välishooaja avaturniir langes kokku tuttuue teenindushoone avamisega.

Suvehooaja avaturniirile meelitas päikeseline ja soe kevadilm osalema 38 mängijat, mis on Haapsalu tenniseklubi juhatuse liikme Vello Kuhi sõnul Haapsalu kohta suur hulk. „Mullu oli osalejaid 20 ja 30 vahel,” ütles Kuhi.

Igamehe paarismängu avavõistlused, kus koos mängivad tugevam ja nõrgem tennisist, pakkusid Kuhi sõnul põnevust. „Oli tasavägiseid mänge,” ütles Kuhi.

Turniiri võitsid Jaanus Karilaid ja Maily Märss Keven Ungerti ja Anželika Lavrušenko vastu seisuga 6:2. Võitjapaar oli Kuhi sõnul vastastest tublisti üle. „Märss on edukas noor mängija. Eks see natuke oodatud võit oli,” ütles Kuhi.

Pinget ja mänguilu pakkusid ka poolfinaalid. Esimese poolfinaali võitsid Karilaid ja Märss Indrek Tuule ja Kaja Männiku vastu seisuga 6:2. Teine poolfinaal Ungert ja Lavrušenko Hannes Rabi ja Maike Tellmanni vastu lõppes esimese paari kasuks tulemusega 6:3.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments