0

Pühapäeval vallutavad Haapsalu jalgratturid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeva keskpäeval antakse Haapsalu spordihoone ees start Eesti suurima, Filter maanteekarikasarja 4. etapile. „Haapsalu rattaralli on olnud ainuke etapp, mis on püsinud sarjas algusest peale,” selgitas üks peakorraldajatest Mihkel Reile.

Rattasari püüab katta tervet Eestit ja pakkuda ratturitele omanäoliseid radu. „Võru etapp on mägisem, Haapsalu on teine äärmus. Siin on sile ja laiad teed. Haapsalu on kiire etapp, kus võitja keskmine kiirus on üks kõrgemaid Eestis,” rääkis Reile.

Osa võtma oodatakse umbes 450 ratturit. „Tipud Tanel Kangert ja Rein Taaramäe on küll sõitmas oma tuure, kuid ootame siia Eesti teisi paremaid. Näiteks sarja varem võitnud ning 2011. aasta Eesti meistrit grupisõidus Mart Ojaveed,” lisas Reile.

Kell 12 antakse start pikale sõidule, 12.15 lühemale. Tänavu on kavas ka lastesõidud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz