3

Galerii: Haapsalu 13. rattaralli

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval sõideti poole tuhande sportlase osavõtul 13. Haapsalu rattaralli. 97-kilomeetrise sõidu võitis Gert Jõeäär, 35-kilomeetrise sõidu Jaagup Vaar. Parimad naised olid vastavalt Kristel Koort ja Pille Palumaa.

Fotod: Katrin Pärnpuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
network racks
network racks

I truly appreciate this article.Really thank you! Really Cool.

health plans
health plans

Great post.Really thank you! Keep writing.

make money online
make money online

Thanks a lot for the post.Really looking forward to read more. Fantastic.

wpDiscuz