Rimo Hundi kübaratrikk viis Levadia eurosarjas edasi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

RImo Hunt. Foto Levadia koduleheküljelt
Rimo Hunt. Foto Levadia koduleheküljelt

FC Levadia jalgpallimeeskond sai täna UEFA Euroopa liiga I eelringi korduskohtumises jagu Walesi klubist Bala Town FC, kõik kolm väravat lõi Haapsalu mees Rimo Hunt.

Esimese mängu võõrsil oli Levadia 0:1 kaotanud. Seega tuli Tallinnas vastast kindlasti võita ja et edasipääs kindel oleks, siis kaheväravase vahega.

Enne mängu ütles Levadia peatreener Marko Kristal, et see on Levadiale jõukohale, sest ka esimeses mängus oli Eesti klubil mitu head võimalust. Kaua ei pidanud Levadia poolehoidjad pabistama.

Rimo Hunt sai 6. minutil tsenderdusele pea vahele ja viis Levadia 1:0 juhtima. 21. minutil kasutas Hunt ära segaduse vastaste värava all ja 2:0 tähendab juba kokkuvõttes seisu, mis viib UEFA Euroopa liiga II eelringi Levadia.

Paar minutit enne poolajavilet sooritas Hunt veel ohtliku löögi, mis tabas aga posti.

Teise poolaja viiendal minutil sai Rimo Hunt hakkama kübaratrikiga – kolm väravat mängus. Sellele löögile saab väravavaht küll käe vahele, kuid palli peatada ei suuda.

77. minutil vahetas treener Hundi välja.

89. minutil lubas Levadia ühe värava tagasi lüüa, kuid 3:1 võit viis edasi Levadia.

Teises eelringis läheb Levadia vastamisi Rumeenia meistrivõistluste hõbeda CS Pandurii Targu Jiuga. Esialgsete plaanide kohaselt toimuks kohtumised 16. juulil loodetavasti Kadriorus ja 25. juulil Rumeenias.

Levadia oli oma senise 43 euromängu puhul suutnud edasipääsuks vajalikku enam kui üheväravalist võitu võtta vaid kolm korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments