Rimo Hunt sõlmis lepingu Nõmme Kaljuga

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rimo Hunt. Foto: Nõmme Kalju/Eesti Jalgpalli Liit
Rimo Hunt. Foto: Nõmme Kalju/Eesti Jalgpalli Liit

Jaanuari teises pooles Nõmme Kalju treeningutega liitunud ja välisklubi otsingul olnud Haapsalust pärit Rimo Hunt otsustas kodumaale jääda ja sõlmis Nõmme Kaljuga lepingu pikkusega 1+1 aastat, teatas klubi oma kodulehel.

”Kaljus on positiivne ja väge meeldiv õhkkond, mis loob head eeldused parimateks tulemusteks,” kommenteeris Hunt liitumist Kaljuga. ”Uueks hooajaks on meil vaid üks kindel siht – see on meistritiitel,” lisas Hunt.

32-aastasel Eesti ründajal on 136 Premium liiga kohtumisega kirja saadud 60 väravat ning 34 assisti. Kodumaal on Hunt mänginud peamiselt FC Levadia ridades (aastatel 2012-2013 ning 2016-2017), aastatel 2014-2015 pallis ta Kasahstani kõrgliigas FC Kaisaris. Lisaks on Hunt esindanud seitsmel korral Eesti koondist ning on olnud ka ühel korral resultatiivne.

Nõmme Kaljus hakkab Rimo Hunt kandma särginumbrit #33.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments