2

Mart Laar: aktsiisitõusud tuleb ära jätta

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Mart Laar. Foto: riigikogu

Kahekordne peaminister Mart Laar ei soostunud ennustama, kui pikk iga võiks olla praegusel Jüri Ratase valitsusel, küll aga tõdes ta, et „aktsiisidega on korralikult puusse pandud“, vahendab ERR-i uudisteportaal.

„Piirikaubandust loovad otsused tehti küll juba Reformierakonna poolt, nii et tegelikult peaksid Lätist antavad auhinnad jaotatama Ossinovski ja Rõivase vahel,“ kritiseeris Laar sotsiaaldemokraatide juhti Jevgeni Ossinovskit ning eelmist peaministrit ja Reformierakonna esimeest Taavi Rõivast kui aktsiisipoliitika kujundajaid.

Mart Laar, kes on ka valitsuserakonna IRLi auesimees, oli eriti järsk sotside liidri suhtes.

„Ossinovski usk, et saab kaupade vaba liikumist Euroopa Liidu piires tõkestada, näitab, et sotsid kipuvad enne tegema ja siis mõtlema,“ ütles ta.

„Aktsiisitõusud tuleb kindlasti ära jätta, kuigi mingit imet see ei tee, sest jama on juba sündinud,“ rõhutas Laar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ikka
ikka

hakkame hoopis rublasid müüma

prööt
prööt

Eesti gaas tegi seda taas !

wpDiscuz