Altmõisa maasikapeo oksjoni tulu läheb Mäemõisa pargi lava ehitamiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mullusel maasikapeol olid laste jaoks tõmbenumbriks Ranna Rantšo loomad. Foto: Arvo Tarmula
Mullusel maasikapeol olid laste jaoks tõmbenumbriks Ranna Rantšo loomad. Foto: Arvo Tarmula

13. juulil Altmõisas toimuva kaheksanda maasikapeo tordioksjoni tulu läheb Mäemõisa pargi lava ehitamiseks, teatavad korraldajad.

“Tordioksjoni tuluga toetame sedapuhku kohalikku külaelu,” saab lugeda Altmõisa külalistemaja blogist. “Mäemõisa park Panga/Sinalepa külas, meist paar kilomeetrit suure tee poole, on viimaste aastatega väga ilusaks saanud. Annetame maasikapeo oksjoni tulu Mäemõisa pargi lava ehitamiseks. Lava on küll juba peaaegu valmis, aga natuke on veel puudu. Loodame siis Panga/Sinalepa külast rohket osavõttu maasikatordivõistlusest, et oleks, mida oksjonil müüa.”

Tordioksjoni tingimused leiab näiteks Facebookist.

Seekord on maasikapeol lastetortide kaunistamise võistlus 1.–4. klassi õpilastele. Soovijad saavad end kohapeal kirja panna, kohti on kümme ning tordid lähevad pärast oksjonile. Suurima summa kogunud tordi valmistajale on välja pandud auhind.

Maasikapeo päevakava saab vaadata siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments