Altmõisa maasikapeol juhtus õhupalliõnnetus, inimene sai viga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuumaõhupall Altmõisa maasikapeol. Foto: Arvo Tarmula
Kuumaõhupall Altmõisa maasikapeol. Foto: Arvo Tarmula

Altmõisa maasikapeol sai täna lõunal raskelt vigastada naine, kes kukkus kuumaõhupalli korvi küljest umbes 10 meetri kõrguselt alla.

“Istusime perega pleedil. Järsku mu mees näitas taevas suurt õhupalli ja ütles, et näe, inimene ripub korvi küljes. Järgmisel hetkel laskis ta lahti ja kukkus alla,” kirjeldas õnnetuse pealtnägija.

Esialgsetel andmetel oli alla kukkunu külalisi õhupalliga lennutanud ettevõtte töötaja, kelle viis kiirabi haiglasse. Korraldaja edastas, et tegemist oli naisterahvaga.

Maasikapeole oli tulnud õhupalliga reisimise võimalust pakkuma ettevõte Blue Sky Balloons.

Alla kukkunud naise töö oli jälgida, et õhupalli korv reisijatega palli õhku tõustes tasakaalus püsiks. Kolm reisijat oli õhupalli korvis, kui tuli tuulehoog, mis kergitas palli ootamatult üles, nii et töötaja ei jõudnud korvist lahti lasta. Pealtnägijate hinnangul oli pall umbes kümne meetri kõrgusel, kui naine korvist lahti laskis ja alla kukkus.

Ettevõtte kohal viibinud töötajate sõnul on selline õnnetus firma kümne tegevusaasta jooksul esmakordne.

Õhupallisõidud pärast õnnetust katkestati.

“Oleme kohutavalt kurvad, et selline asi sai juhtuda. See pidi olema rõõmupall,” ütles Altmõisa maasikapeo korraldaja. “Kuumaõhupalliga lendamine on riskantne.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nii oli
10 aastat tagasi
EEsti mees
10 aastat tagasi

eesti naine LOLL nAine
IRW

vale info ju
10 aastat tagasi

Viga sai naine Miks avaldatakse kontrollimata fakte?

Loe uuesti
10 aastat tagasi
Reply to  vale info ju

Mis seal siis kirjutatud on?