0

Priit Mäeorg võitis rannajalgpalli Eesti superkarika

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetusel Nõmme spordikeskus rannajalgpalliväljakul peetud Eesti rannajalgpalli superkarika finaalmängus Nõmme BSC Triobeti ja SK Augur Enemat vahel võitis BSC Triobeti koosseisus tiitli ka Läänemaa mees Priit Mäeorg. Nõmme BSC Triobet võitis kohtumise Andreas Aniko ja Eesti judokoondise peatreeneri Aleksei Budõlini väravatest 3:2.

Priit Mäeorg on varem tulnud sama klubi koosseisus tervelt neljal korral Eesti rannajalgpalli meistriks ja teeninud ka karikavõidu.

Aastast 2012 kuulub Hanila vallast, Kõmsi külast ja Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis jalgpalluriteed alustanud sportlane ka Eesti rannajalgpallikoondisesse.

Viimasel kahel talvel on 25aastane Mäeorg valmistunud hooajaks Brasiilias, Rio de Janeiros.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz