Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 vägistamist, 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine ja 46 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 39 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 4) ning 1 sõiduki vargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 4 narkootikumide omamist või tarbimist ja 1 narkootikumide vahendamine.

Juhtus 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest.

Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 265 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 21 välismaalast, registreeriti 1 piirirežiimi rikkumine ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 13.–14. mai varastati Ridala vallas Mäekülas sõidukist kütust. Kahju on 375 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 12.–14. mai tungiti Kehtna vallas Kehtna alevikus Tiigi tänaval hoonesse ja varastati kanistreid ning kütust. Kahju on 200 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
14. mail sai politsei teate, et Toompuiesteel löödi 55-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 62-aastase Reinu.

14. mail sai politsei teate, et Pae tänaval löödi korteris 26-aastast naist. Politsei viis jaoskonda 31-aastase mehe.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 11. mai õhtul tungis tuttav naine Räpinas Pärna tänava majas kallale teisele, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 13. mail kella 16.20 ajal lõi Tartus Jaama ja Mäe tänava ristmikul peatunud sõidukist MB väljunud juht jalgrattaga sõitnud meest lahtise käega näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Vargused
Ajavahemikul 13.–14. mai murti Tartus Pikal tänaval sisse keldriboksi ja varastati punast värvi 21 käiguga jalgratas Author Thema. Kahju on 280 eurot.

Ajavahemikul 10.–13. mai varastati Tartus Tolstoi tänaval maja keldrikorruse koridorist punast-halli värvi 21 käiguga ja lukustatud maastikujalgratas Champion. Kahju on 90 eurot.

Ööl vastu 14. maid varastati Tartus Vaksali tänava maja koridorist jalgratas Nakamura. Kahju on 315 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 14. mail lõi tuttav mees Valgas Maleva tänava korteris lahtise käega näkku naisterahvast ning tema poega, tekitades kannatanutele füüsilist valu.

Vargus
Ajavahemikul 10.–13. mai varastati Sangaste vallas Keenis Keeni teel asuvalt lahtiselt territooriumilt tõstuki käpapikendused.

Viljandimaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 12. mail kella 3 paiku löödi Viljandis Lossi tänava klubis ühte meest mitu korda pähe, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Politseile laekus teade, et 12. mai õhtul lõi mees Viljandis Kullamäe tänava maja trepil abikaasat mitmel korral rusikaga näkku, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Võrumaa

Vargus
11. mail varastati Võrus Kooli tänava kaupluses rahakott koos 500 euro ja dokumentidega.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 13.–14. mai tungiti Sõmeru vallas Ussimäe külas eramusse ja kõrvalhoonesse, ära varastati õmblusmasin Singer. Kahju on 220 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
15. mai südaöösel peksid seni kindlakstegemata kaks inimest Kohtla-Järvel Kalevi tänaval 48-aastast meest ja röövisid ta jopetaskust mobiiltelefoni väärtusega 300 eurot.

Vargused
12. mail avastas 60-aastane mees, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas pargis on temalt varastatud mobiiltelefon väärtusega 120 eurot.

14. mail varastati Jõhvis Jaama tänaval ettevõtte piiratud parklast kahe sõiduauto paagist kütust. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments