Läänemaa JK võitis saalijalgpalli etapi, Risti terve sarja

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi võitis küll 9. märtsil Haapsalu Wiedemanni spordihoones peetud saalijalgpalli Läänemaa meistrivõistluste viimase etapi, kuid kokkuvõttes jäi siiski teiseks.

Viimasel etapil alistas Läänemaa JK 3:2 Risti, Palivere 5:3 ja Lihula 4:0. Taas ei ilmunud võistlustele Haapsalu harrastajate meeskond.

Kokkuvõtlikus tabelis Läänemaa JK sai Ristiga ka sama palju punkte kui Risti (21), kuid kuna Ristil oli rohkem etapivõite, pälvisid nemad meistrivõistluste esikoha. Kolmandale kohale tuli Palivere. Lihula oli neljas ja Haapsalu harrastajad viimased.

Viimasel etapil mängisid Läänemaa jalgpalliklubi eest Žan Vjazemski, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Aleksandr Molkov, Mark Kolosov, Aare Avila, Sander Kruus, Aleksandr Kovtun, Vladislav Šikirjavõi, Martin Viilma ja Bert Rotberg.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sovetskoje
11 aastat tagasi

MILLAL JÄRGMINE ETAP TOIMUB?

wazza12
11 aastat tagasi

see üks risti jalg pallur tedre tähnide ja punaka peaga

luisnani17
11 aastat tagasi

kes sai topp skoorijaks? kes sai topp väravavahiks?

nr 9
11 aastat tagasi

ääre kohtunikud ei olnud adekvaadsed jalgpalli kohtunikuks olemisekks

pallivere
11 aastat tagasi

kohtunikud alla igasugust arvestust

junior stanislas
11 aastat tagasi

manu till i die, risti oo le o le o le o leee

nugis
11 aastat tagasi

homme tuleb intervjuu chelsea peatreeneri Rafael Benitezega!

ko
11 aastat tagasi

väga hea uudis, mis sinu jaoks fa on siis üldse uudis. Kõik mis läänemaal toimub, kõik see vajab kajastamist, see ongi ju Lääne Elu. Aga jah, kas siis eraldi tuleb veel artikkel kõikide tulemuste ja ka meistrite nimedega…

fa
11 aastat tagasi

kus on uudis ,läänemaa jalgpall ,eesti jalgpall irw.

to Anonüümne & jalka
11 aastat tagasi

Ilmselgelt on tegu Läänemaa Jalgpalliklubi poolt kirjutatud artikkliga, mis kirjeldab seda, kuidas neil viimasel etapil ja meistrivõistlustel kokku läks. Nagu te näete, siis pole peale teiste meeskondade koosseisude ka teiste meeskondade omavaheliste kohtumiste tulemusi. Meistrivõistlusi üldpildina kokkuvõtvat artikklit tuleb oodata korraldajatelt.