2

Firmaliiga 2013 sai täiskäigu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Swedbanki suusatajad. Fofo: Üllar Mikk
Swedbanki suusatajad. Fofo: Üllar Mikk

Läänemaa tänavuses firmaliigas on võisteldud kahel alal – suusatamises ja lauatennises.

Firmaliiga esimesel alal – suusatamises – võisteldi 13. veebruaril. Puhta töö tegi Lukkide pere – tütar ja isa, Kadri ja Juhan Lukk. Mõlemad esindasid Haapsalu linna spordibaaside võistkonda. Juhan Lukk oli ka parim meesveteran.

Naistest sai 2. koha Gerda Algre (Cramo/KK) ja kolmanda Leelo Paju (Haapsalu kolledž). Parima naisveteranide tulemuse sõitis välja Pille Raudsepp (Ridala vallavalitsus). Meeste teise aja sõitis välja Ivar Astok (Haapsalu Uksetehas) ja kolmanda aja sai kirja Üllar Petrovitš (Tradilo).

Astutuste pingereas võitis suusatamise spordibaaside võistkond, teine oli Cramo/KJK ja kolmas Haapsalu Uksetehas.

20. veebruaril jätkus firmaliiga lauatennisega. Mehi oli võistlustules 46. Võitis Üllar Petrovitš (Tradilo), teine oli Janek Tibar (Uuemõisa Autokeskus) ja kolmas Sergei Lukan (Cipax). 21. veebruaril peetud naiste lauatennisevõistluse esikolmiku moodustasid Tiina Tammistu (Swedbank), Elo Volmer (spordibaasid) ja Pille Raudsepp (Ridala vallavalitsus).

Lauatennise alavõidu sai Ridala vallavalitsus, teine Cipax Eesti ja kolmas reservpäästerühm. Kahe ala järel on individuaalselt parimad Pille Raudsepp ja Üllar Petrovitš.

Peale kahte ala juhib Haapsalu spordibaaside võistkond, järgnevad Cipax ja Ridala vald.

Järgmine ala on ujumine, võistlus peetakse 7. märtsil kell 18.30–19.30.

Ülle Lass

Üllar Miku fotosid suusatamisest saab vaadata siin, Ülle Lassi fotosid lauatennisevõistlusest siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
complete currency trader
complete currency trader

Really appreciate you sharing this post.Really thank you! Fantastic.

make money online
make money online

Major thankies for the blog. Keep writing.

wpDiscuz