Firmaliiga läheb suvepuhkusele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Naiste petangi võitis Kaja Ladva (paremalt teine) Krete Ledise (kõige vasakpoolsem) ja Anu Noormägi (vasakult teine) ees. Parim naisveteran oli Pille Raudsepp (paremal). Foto: Ülle Lass
Naiste petangi võitis Kaja Ladva (paremalt teine) Krete Ledise (kõige vasakpoolsem) ja Anu Noormägi (vasakult teine) ees. Parim naisveteran oli Pille Raudsepp (paremal). Foto: Ülle Lass

12. juunil võisteldi firmaliiga viimastel aladel – petangis ja kergejõustikus. Ilmataadi poolt antud ilusa ilmaga veedeti Haapsalu staadionil üks ilus sportlik õhtu enne suvepuhkust.

Kergejõustikuvõistlus jätkus tegelikult selle koha pealt, kus õige võistluspäeva (29. mai) katkestas tugev äikesevihm.

Kergejõustikus sai võimeid proovida kolmel alal – kaugushüpe, kuulitõuge ja 400/800 m jooks. Arvesse läks võistleja kaks paremat ala.

Tugevamad tulemused naistest tegid Gina Metssalu (Haapsalu kolledž), Ivika Raudsepp (HKHK) ja Mari Alvela (HNRK). Gina Metssalu oli parim kaugushüppes ja Ivika Raudsepp 400 m jooksus. Kuulitõuke tugevaima tulemuse tegi Evelyn Tõnurist (keskkonnaamet/inspektsioon), kes võistles ennast kergejõustikus kokkuvõttes neljandaks. Kõige tublim naisveteran oli Pille Raudsepp. Kokku osales kergejõustikualadel 40 naist.

Meeste arvestuse kolm tugevamat olid Jaan Koppe (Haapsalu Uksetehas), Reigo Rogovski (Cipax) ja Marko Ulla (Cramo/KJK). Jaan Koppe võitis kaugushüppe tulemusega 6.10 ja 800 m jooksu ajaga 2.30,04. Parim meesveteran oli Martin Vaino. Kergejõustikualadel võistles 46 meest.

Kergejõustiku tugevamad “firmad” olid Haapsalu kolledž, Haapsalu uksetehas ja Cramo/KJK.

Tegelikult oli teisipäeva õhtu petangivõistluse päev. Osales 37 naist ja 46 meest.

Naiste esikolmikusse mahtusid seekord Kaja Ladva (Cramo KJK), Krete Ledis (HNRK) ja Anu Noormägi (SEB). Parim naisveteran oli taas Pille Raudsepp.

Petangis olid tugevamad ettevõtted/asutused Brutus/Halukalur, Ridala vald ja HNRK.

Nüüdseks on peetud 12 ala, sügisel on võistelda veel kolmel alal. Koondarvestuses lähevad arvesse 15 alast 11 parema ala punktid.

Lõppenud alade põhjal on parimad Marko Ulla, Aap Uspenski, Tarmo Egipti, Kaja Ladva, Mari Alvela ja Anu Noormägi. “Firmade” esikolmik: Spordibaasid, HNRK ja Cramo/KJK. Kõikidel aladel kokku osales 97 naist ja 121 meest.

Algamas on kauaoodatud suvepuhkus füüsilise ja vaimse vormi kogumiseks. Võistlussari jätkub sügisel, 4. septembril jalgrattakrossiga Paralepa terviseradadel, edasi tulevad golf ja sulgpall. Kõik on väga nõudlikud ja tabeliseisu arvestades otsustavad alad.

Suvel aega on, harjutage! Rattakrossidega saab tutvust teha JK Paralepa kodulehel oleva info kaudu, Ridala golfiväljak alustas suviste treeningutega. Kui mõnel ettevõttel või sõpruskonnal on huvi jalgpalli vastu, siis pärast jaanipäeva on algamas suvine rahvaliigaturniir. Täpsemat infot saab aadressil info@laanejk.eu.

Meenuta toimunud alasid pildikogu vaadates!

Kohtumiseni 4. septembril rattarajal!

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments