Firmaliigas on peetud võistlusi kuuel alal

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Nädalavahetusel peeti Kullametsa viburajal Läänemaa firmaliiga vibulaskmise võistlus. 

Naistest olid täpsemad Helina Plinkner (HNRK), Maike Tellmann (Rock Nektar) ja Kristiine Uspenski (RPR/Hawaii). Täpsem naisveteran oli lõpparvestuses neljandaks jäänud Leelo Paju (Rock Nektar).

Meeste esikolmikusse mahtusid Jaanus Tuulik (Keskkonnaamet/Kaitseliit), Marek Pragi (Spordibaasid) ja Tarmo Egipti (Cipax). Parim meesveteran oli Kaido Sasse (Cipax), kes oli kokkuvõttes viies.

Firmade/asutuste arvestuses sai vibuvõidu Keskkonnaamet/Kaitseliit, teisel kohal Rock Nektar ja kolmas Cipax Eesti.

Enne vibuvõistlust võisteldi ka bowlingus. Naiste esikolmikus olid Mare Kingissepp (PKC, ühtlasi ka parim naisveteran), Kristiine Uspenski (RPR/Hawaii) ja Krete Ledis (HNRK).

Meestest jõudsid parimate sekka Aap Uspenski (RPR/Hawaii), Kaido Sasse (Cipax, parim meesveteran) ja Tarmo Ollema (Tõrvik). Parim meeskond oli RPR/Hawaii.

Kuue ala järel juhivad naiste individuaalarvestuses Kadri Lukk (RPR/Hawaii), Leelo Paju (Rock Nektar, parim naisveteran) ja Egne Lappmaa (Linnavalitsus/Maksuamet).

Meeste individuaalarvestuse kolm parimat on Kaido Sasse (Cipax, ühtlasi ka parim meesveteran), Kristjan Kosk (Spordibaasid) ja Aap Uspenski (RPR/Hawaii).

Võistkondlikku arvestust juhib Reservpäästerühm/Hawaii Express 86 punktiga. Teisel kohal HNRK 80 punktiga ja kolmandal Rock Nektar 74 punktiga.

Järgmine sportlik jõukatsumine toimub sõudmises 21. mail Paralepa rannas. Distantsi pikkus meestel on umbes 80 m ja naistel umbes 50 m. 

Ülle Lass

Firmaliiga paremusjärjestus kuue ala järel:

1. Reservpäästerühm/Hawaii Express 86p

2. Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus 80p

3. Rock Nektar 74p

4. Cipax Eesti 72p

5. JK Paralepa 70p

6. Spordibaasid 69p

7. Tõrvik 65p

8. Ridala vallavalitsus/algkool 60p

9.-10. Keskkonnaamet/Kaitseliit 59p

9.-10. SEB 59p

11. Haapsalu linnavalitsus/Maksuamet 52p

12. Haapsalu kutsehariduskeskus 51p

13. Tradilo 36p

14. PKC 35p

Fotod: Erakogu/Facebook

firma_vibu

viburada2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments