0

Virtsu võrkpalliturniiri võitis Pärnu “Tervis”

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Juba kaheksandat korda toimus Hanila spordiseltsi korraldusel igatalvine võrkpalliturniir.

Alates 2006. aastast kogunevad Läänemaa ja Pärnumaa võistkonnad jaanuarikuus Virtsu kooli võimlasse, et maha pidada korraliku tasemega võrkpallivõistlus. Paljudel kordadel on osalejate hulgas olnud ka naiskonnad, kuid viimastel aastatel on naistega kitsas käes.

Sel aastal osales seitse korraliku mängutasemega meeskonda ja iga mäng oli vaatamist väärt.

Peakorraldaja, Hanila spordielu vedaja Martin Vänt oli väga rahul just turniiri ühtlase tasemega. Ükski meeskond ei kukkunud ansamblist välja.

Siiski oli veidi teravam Pärnu meeskond “Tervis”, kelle ridadesse kuulus ka kaks Kullamaal võrkpalli ABC saanud sportlast. Võitjameeskonda kuulusid: Allan Treiblut, Teet Suluste, Tanel Suluste (turniiri parim), Marko Pärtelson, Kuido Jõgisalu, Keiro Jõgisalu.

Teise koha sai Ridala meeskond ja kolmanda Paikuse valla võrkpallurid. Osalesid veel Palivere SK, Varbla, Halinga ja Virtsu.

Hanila spordiselts tänab kõiki abilisi turniiri õnnestumisel.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz