0

Tüdrukud said kadettide epeesarja kokkuvõttes kaksikvõidu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tallinnas Mustamäe vehklemissaalis peetud võistlussarja Kadetid (1996 sündinud ja nooremad) viimase ehk kolmanda etapi võitis neidude seas haapsallane Elena Koit (En Garde).

Koit, kes võitis ka kaks esimest etappi, oli täna finaalis torgetega 15 : 6 parem Madina Azizovast (Tallinna Mõõk). Kolmanda koha said Liza Manajenkova (Rünnak) ja teine haapsallane Pauliina Prikk (En Garde).

Kokkuvõttes teenis Koit 3 miinuspunkti. Talle järgnesid Prikk (7.) ja Azizova (11.).

Noormeeste arvestuses võitis etapi ja sarja Ruslan Eskov (Tartu Kalev). En Garde noormeestest oli parim kuuenda koha saanud Meelis Hanstein. Teistest Haapsalu En Garde poistest oli Carl–Jürgen Rautam 11., Hans–Joosep Jõgisalu 15., Teet Saar 20. ja Daniel Jasinavicius 21.

Meelis Hanstein oli Haapsalu poistest parim ka sarja kokkuvõttes — kuues.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz